Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dialog senzaţional în studioul Orange Sport! Panduru şi Dinu l-au ”sfătuit” pe Dică: ”Poţi să-l iei pe Rădoi cu tine” / ”Te rog, nu te atingi de Luţu!” | VIDEO EXCLUSIV

Dialog senzaţional în studioul Orange Sport! Panduru şi Dinu l-au ”sfătuit” pe Dică: ”Poţi să-l iei pe Rădoi cu tine” / ”Te rog, nu te atingi de Luţu!” | VIDEO EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Invitaţi în cadrul emisiunii Minutul 91 de pe Orange Sport, care a avut loc luni, Basarab Panduru şi Cornel Dinu i-au oferit câteva sfaturi lui Nicolae Dică, mai în glumă, mai în serios, înaintea revenirii sale pe banca tehnică a FCSB-ului.

FCSB a început dezastruos actualul sezon, motiv pentru care Toni Petrea şi-a dat demisia şi a fost înlocuit cu Nicolae Dică, tehnician care a revenit la FCSB după aproape patru ani.

Discuţiile dintre cele două părţi au mers foarte rapid: Petrea l-a informat definitiv pe Becali că nu îşi mai doreşte să continue luni dimineaţa, iar marţi Dică deja conducea primul antrenament.

Aşadar, prima misiune a antrenorului de 42 de ani va fi să califice echipa în al treilea tur preliminar al Conference League, având nevoie să întoarcă un deficit de un gol din prima manşă cu Saburtalo.

Apoi, obiectivul acestuia va fi să cucerească titlul sau măcar să se lupte pe cât posibil pentru acesta, având în vedere că şi conducerea cunoaşte ce slăbit este lotul actual, mai ales dacă pleacă şi Tănase.

Imediat după întâlnirea avută cu Gigi Becali, care a dus la preluarea FCSB-ului de către Dică, fostul secund de la echipa naţională a fost invitat în studioul Orange Sport, alături de Cornel Dinu şi Basarab Panduru.

Întrebat despre ce schimbări plănuieşte să facă în staff, Dică a explicat că nu are plănuite prea multe modificări, însă Dinu şi Panduru i-au oferit câteva ”sfaturi” senzaţionale.

Panduru a glumit că Rădoi ar putea face schimb acum cu Dică şi să devină secundul său, în timp ce Dinu i-a transmis să nu îl atingă pe Luţu.

Dialog senzaţional în studioul Orange Sport

Nicolae Dică:

-Nu, vin cu... da, o să mai aduc (n.r. oameni în staff).

Basarab Panduru:

-Dacă e, acum poţi să îl iei tu pe Mirel cu tine, până acum te-a luat el, <<Sunt băiat ca lumea, îţi întorc şi eu acum favorul. Până acum m-ai luat cu tine, acum te iau eu, cum să te las?>>.

Nicolae Dică:

-Vor fi schimbări, dar nu majore.

Basarab Panduru:

-Vor pleca oameni? Vei veni cu alţii?

Nicolae Dică:

-Nu sunt schimbări foarte mari, da (n.r. unul-doi). Preparator, nu.

Cornel Dinu:

-Te rog din suflet, nu te atingi de Luţu! Luţu e numărul 1!

Afla mai multe despre: dică 

viewscnt
Articole similare