Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cei de la Sepsi n-au gustat glumele lui Gigi Becali: "E o mare prostie. Din cauza lor ne atacă fanii. Mi s-a părut o jignire" | EXCLUSIV

Cei de la Sepsi n-au gustat glumele lui Gigi Becali: "E o mare prostie. Din cauza lor ne atacă fanii. Mi s-a părut o jignire" | EXCLUSIV

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Directorul sportiv de la Sepsi OSK, Attila Hadnagy, a vorbit în numele clubului pe care-l reprezintă, după declaraţiile lui Gigi Becali. Oficialul a criticat atitudinea afaceristului.

Reacţie dinspre Sepsi după ce a zis Gigi Becali

Sepsi OSK, deţinătoarea Cupei României şi a Supercupei României, s-a apărat prin Attila Hadnagy. Conducătorul de la echipa din Sfântu Gheorghe consideră că Gigi Becali a dat amploare animozităţilor. 

Finanţatorul FCSB a susţinut că se va lupta cu premierul Ungariei, Viktor Orban, şi implicit cu Sepsi OSK, echipă care a anunţat, de-a lungul timpului, că a primit bani doar pentru infrastructură din partea guvernului din ţara vecină. 

"Sincer, e o mare prostie că ne consideră o ameninţare. Noi vrem să jucăm fotbal, să fie linişte. Nu ştiu de ce suntem atacaţi chiar de oamenii mari ai fotbalului, de patroni. Atunci, ce să mai vorbim despre oamenii simpli? Din cauza lor ne atacă fanii. Ei încing spiritele. Trăim aşa. 

Noi avem mai mulţi români în echipă! Toată lumea e respectată la noi, poate să vă zică lumea. Mi s-a părut o jignire cum ne-a atacat şi Gigi Becali. Nu ştiu dacă glumeşte sau nu, că tot rădea. 

E bine că i-am speriat un pic. Şi pe Becali, că aşa mai învesteşte şi se bate mai bine la titlu cu CFR. Nu ne excludem de la lupta la titlu, dar şi la Supercupă am plecat cu un handicap. Nu avem potenţă financiară cum au ceilalţi. Noi nu primim bani de la guvernul maghiar, am primit doar stadionul. Nu avem deloc treabă cu ei", a declarat directorul sportiv de la Sepsi OSK, Attila Hadnagy, pentru Orange Sport. 

Ce a spus Gigi Becali despre Sepsi

În cadrul conferinţei în care l-a anunţat pe Nicolae Dică drept noul antrenor de la FCSB, Gigi Becali a vorbit şi despre Sepsi Sfântu Gheorghe. 

“Sepsi OSK, nu îi vom lăsa. Îi vom ţine tot timpul la ghilotină, la respect acolo. Eu, cel puţin. Dacă văd că Sepsi OSK prinde putere, o să mai investesc 10 milioane de euro. Şi îi dau în cap lui Sepsi OSK. Tot ce este de neam cu Sepsi OSK îi vom spulbera. La fotbal, nu la altele. Nu e discriminare asta, nu? Nu mai dau bani la fotbal. Decât dacă ridică Sepsi OSK capul. Nu dau. Dacă văd că ridică Sepsi OSK capul, pe cuvânt, bag bani. Nu permit, Sepsi OSK, vii şi iei campionatul în România. Sepsi OSK trebuie la coadă, pe-acolo să-l ţinem pe Orban. Ce vă promit este că nu o să-i permit lui Sepsi OSK să ridice prea mult capul”, a declarat Becali.

“Tot ce este în ţara asta, râul, ramul, mi-e prieten numai mie, iară ţie duşman ţi-este, Viktor Orban”, a mai spus el râzând. “El poate să vină cât vrea el pe stadioane, vai de capul lui, că tot râul, ramul prieten numai nouă. Cât sunt eu în fotbal, Viktor Orban, pofta-n cui”, a adăugat Becali.

“Eu acum vreau să mă bat cu guvernul ungar. Ei să bage, eu să bag. Hai să vedem care-i mai tare, guvernul ungar sau eu. Îi invit la luptă. Sepsi OSK cu Viktor Orban şi eu cu FCSB. Hai să vedem care-i mai puternic. I-am aruncat mănuşa lui Viktor Orban rusul”, a mai afirmat Becali amuzându-se, după care a adăugat: “Asta mă mai ţine în fotbal, OSK, că a ridicat nasul prea mult”.

Afla mai multe despre: gigi becaliattila hadnagygigi becali viktor orbanfcsbsepsi 

viewscnt
Articole similare