Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Primele imagini cu Dică la antrenamentele FCSB-ului după ce s-a întors la echipă! Clubul a făcut marele anunţ oficial

VIDEO | Primele imagini cu Dică la antrenamentele FCSB-ului după ce s-a întors la echipă! Clubul a făcut marele anunţ oficial

FCSB

Comentarii

FCSB a postat un videoclip cu Nicoale Dică de la antrenamentele FCSB-ului prin care a anunţat revenirea antrenorului la echipă.

Gigi Becali (64 de ani), patronul FCSB, a anunţat marţi dimineaţa că Nicolae Dică este noul antrenor al echipei după plecarea lui Toni Petrea. În cadrul unei conferinţe de presă, Gigi Becali a anunţat că Nicolae Dică va fi noul antrenor al echipei. Omul de afaceri a anunţat ce condiţie i-a pus "Nic" înainte de a accepta oferta şi a anunţat că e liber să schimbe sistemul şi să-i schimbe poziţia în teren lui Octavian Popescu.

La câte ore de la anunţul patronului, FCSB a postat un videoclip cu Nicolae Dică de la antrenamentele FCSB-ului prin care a oficializat revenirea antrenorului la echipa lui Gigi Becali. 

”Nicolae Dică este noul antrenor al FCSB, acesta fiind al doilea său mandat ca principal al echipei noastre. Tehnicianul în vârstă de 42 de ani a condus deja primul antrenament şi va reveni pe bancă la meciul cu FC Saburtalo, de joi, din preliminariile UEFA Europa Conference League. De asemenea, acesta va participa miercuri, începând cu ora 12:30, la prima conferinţă de presă din postura de antrenor al FCSB.

Clubul nostru îi urează Bun Venit şi să aibă cel puţin aceleaşi rezultate din primul mandat,  în care a obţinut cea mai rapidă calificare în primăvara europeană din istoria clubului!”, a fost anunţul clubului, pe pagina oficială a echipei. 

Afla mai multe despre: fcsb-dică-liga 1 

viewscnt
Articole similare