Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Oficialul unui ”grand” din Superliga, surprins în tribune la Argeş - UTA! Pentru ce jucători a venit | EXCLUSIV

VIDEO | Oficialul unui ”grand” din Superliga, surprins în tribune la Argeş - UTA! Pentru ce jucători a venit | EXCLUSIV

Fotbal intern

Comentarii

Sâmbătă, de la ora 18:30, FC Argeş a primit vizita lui UTA Arad, în al treilea meci din prima etapă a Superligii. Surprins la tribuna oficială, un oficial al unuia dintre ”granzii” campionatului nostru a venit la meci pentru a urmări doi fotbalişti.

FC Argeş debutează în noul sezon cu un duel împotriva UTA-ei Arad, duel la care are parte de un spectaor de lux, în forma oficialului unuia dintre ”granzii” Superligii.

Marian Copilu a fost surprins la tribuna oficială, alături de Ilie Dumitrescu şi preşedintele lui FC Argeş, Jean Vlădoiu, iar sursele Orange Sport au dezvăluit că acesta ar fi fost prezent pe stadionul Nicolae Dobrin pentru a urmări doi fotbalişti.

Universitatea Craiova a avut parte de un debut dezamăgitor în noul sezon, după ce a remizat împotriva celor de la Sepsi, pe stadionul Ion Oblemenco, scor 2-2.

Pe hârtie, rezultatul nu pare atât de rău, având în vedere progresul făcut de Sepsi după venirea lui Cristiano Bergodi pe bancă, antrenor care le-a adus covăsnenilor primele două trofee din istorie.

Însă, gazdele au avut un avantaj de două goluri, pe care l-au irosit în ultimele 20 de minute, Laszlo Balint scăpând o victorie din mână pe finalul debutului său în Bănie.

Oficialul unui ”grand” din Superliga, surprins în tribune la Argeş - UTA

Lotul oltenilor are mare nevoie de întăriri, astfel că Marian Copilu s-a dus la Piteşti pentru a urmări doi jucători şi, posibil, pentru a începe tratativele cu FC Argeş.

Sursele Orange Sport au dezvăluit că Alexandru Işfan (22 de ani) şi Grigore Turda (24 de ani) ar fi jucătorii pe care Craiova vrea să îi aducă din curtea echipei lui Prepeliţă.

Cei doi sunt printre cei mai râvniţi jucători din campionatul nostru şi au mai fost în trecut şi în atenţia celor de la CFR Cluj sau FCSB.

În martie, Işfan se ruga plângând de primarul din Piteşti să îi permită să facă pasul în Gruia, dar Cristian Gentea nu avea să se lase înduplecat.

La Craiova se mai pregăteşte un posibil transfer şi în departamentul ofensiv, în cazul în care Jovan Markovic (21 de ani) chiar va părăsi echipa.

Bogdan Rusu (32 de ani) ar fi principala ”ţintă” a oltenilor pentru a îl înlocui pe ”tricolor”.

Afla mai multe despre: marian copilu 

viewscnt
Articole similare