Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Rotaru îşi vinde starul! Balint mai pierde un "greu", după Pigliacelli

BREAKING | Rotaru îşi vinde starul! Balint mai pierde un "greu", după Pigliacelligalerie foto
Comentarii

U Craiova l-a pierdut pe Mirko Pigliacelli, portar care a plecat liber de contract, iar MIhai Rotaru se pregăteşte să mai vândă un star din echipa lui Laszlo Balint. Gustavo, brazilianul care a marcat două goluri în meciul cu Sepsi (2-2), are ofertă şi oltenii se gândesc să-i dea drumul.

Unul dintre starurile de la U Craiova, Gustavo, unul dintre "greii" din vestiar, are ofertă şi Mihai Rotaru l-ar putea vinde. Brazilianul este dorit în zona Golfului, de un club din Iran, care a pus banii pe masă pentru transferul său.

BREAKING | Rotaru îşi vinde starul! Balint mai pierde un "greu", după Pigliacelli

Gustavo s-a întors liber de contract la U Craiova, acum două sezoane, iar acum ar putea aduce din nou bani în conturile clubului. Potrivit Fanatik, un club din Iran a oferit 200.000 de euro pentru transferul jucătorului din Brazilia, iar conducerea clubului se gândeşte să-l lase să plece.

Oferta primită de Gustavo este tentantă pentru jucător, din punct de vedere financiar, astfel că fotbalistul ar putea pleca a doua oară din Bănie. U Craiova s-a despărţit deja de Marius Constantin, Lyes Houri, Ovidiu Bic şi Mirko Pigliacelli, iar Laszlo Balint ar putea rămâne fără încă un jucător important.

Brazilianul Gustavo mai are un an de contract cu U Craiova şi tocmai a reuşit o dublă pentru olteni în egalul cu Sepsi, 2-2 din prima etapă a Superligii.

Laszlo Balint a lăsat de înţeles că Gustavo ar putea pleca de la U Craiova

La finalul meciului cu Sepsi, antrenorul Laszlo Balint a vorbit despre viitorul fotbalistic al lui Gustavo şi a lăsat de înţeles că acesta ar putea să nu fie legat de U Craiova. Balint a spus că totul se va decide în zilele care urmează: ”(Pleacă Gustavo?) În acest moment, Gustavo a fost declarat omul meciului. Vedem ce se va întâmpla în zilele următoare”, a spus antrenorul Universităţii Craiova.

  • 1 - un milion de euro este cota de piaţă a lui Gustavo în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: gustavoofertaplecarecraiovamihai rotaruu craiova 

viewscnt
Articole similare