Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

U Craiova, aproape să vândă încă un jucător important. Laszlo Balint: ”O să vedem ce se întâmplă”. Reacţia jucătorului care a primit oferta

U Craiova, aproape să vândă încă un jucător important. Laszlo Balint: ”O să vedem ce se întâmplă”. Reacţia jucătorului care a primit oferta
Comentarii

Pe lângă Mirko Pigliacelli, Universitate Craiova este foarte aproape să piardă încă un jucător important, după ce acesta a primit o ofertă din străinătate.

Universitatea Craiova a început un nou sezon în care speră la titlu, dar pierde jucători importanţi. Zilele trecute, Mirko Pigliacelli a fost transferat de Palermo şi meciul cu Sepsi, scor 2-2, a fost ultimul pentru portarul italian.

Însă Universitatea Craiova este pe care să piardă încă un jucător important, după ce acesta a primit o ofertă din străinătate.

Ce jucător important ar mai putea pleca de la Universitatea Craiova

Echipa din Bănie a fost destul de timidă pe piaţa transferurilor, în această vară. Singurele veniri notabile sunt cele ale lui Raul Silva (fundaş central) şi Ivan Martic (fundaş dreapta).

În schimb, oltenii au rămas fără Lyes Houri, Marius Constantin, Ovidiu Bic şi Mirko Pigliacelli. Lor li s-ar putea adăuga încă un jucător important.

Gustavo Vagenin, omul meciului cu Sepsi, după ce a marcat cele două goluri ale Craiovei, a primit o ofertă din Iran tentantă din punct de vedere financiar.

Jucătorul în vârstă de 30 de ani mai are un an de contract cu Universitatea Craiova şi, potrivit Fanatik, oltenii ar fi tentaţi să plece. Suma de transfer ar fi de 200.000 de euro, caz în care Craiova ar ieşi pe profit, în contextul în care Gustavo s-a întors liber de contract.

Laszlo Balint spune că totul se va decide în zilele care urmează: ”(Pleacă Gustavo?) În acest moment, Gustavo a fost declarat omul meciului. Vedem ce se va întâmpla în zilele următoare”, a spus antrenorul Universităţii Craiova.

La rândul său, Gustavo recunoaşte că ar fi tentat să se transfere dacă oferta este foarte bună din punct de vedere financiar:

”Nu se ştie niciodată, viaţa de fotbalist este aşa... depinde mult de ceva. Pot pleca sau nu, că toţi jucătorii vedem ce se întâmplă

Mai am un an aici, dar depinde ce vine aici, dacă vine ceva bun pentru club şi pentru mine , e greu să nu faci ceva”, a spus Gustavo.

Universitatea Craiova a remizat, vineri seară, pe teren propriu, scor 2-2, cu echipa Sepsi, în prima etapă a Superligii. Craiovenii au condus cu 2-0, prin golurile marcate de Gustavo ’29, ’59. Pentru Sepsi au înscris Damaşcan ’73 şi Păun ’87.

În minutul 89, de la gazde a fost eliminat Mateiu, pentru un fault la Păun, după consultarea VAR.

Afla mai multe despre: gustavo 

viewscnt
Articole similare