Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”M-am dus direct pe minge. El a jucat în continuare”. Mateiu, declaraţii controversate după meci: ”Două ocazii, două goluri”

”M-am dus direct pe minge. El a jucat în continuare”. Mateiu, declaraţii controversate după meci: ”Două ocazii, două goluri”
Comentarii

Alexandru Mateiu a reacţionat după meciul în care a devenit protagonist în prima intervenţie VAR din România.

În meciul Universitatea Craiova - Sepsi, scor final 2-2, Alexandru Mateiu a fost eliminat direct de centralul Radu Petrescu.

Sistemul VAR a intervenit pentru prima dată în Superligă şi a demonstrat că intrarea jucătorului oltenilor asupra lui Nicolae Păun, din minutul 87, a fost neregulamentară.

Mateiu, despre cartonaşul roşu: ”M-am dus direct pe minge. El a jucat în continuare”

La finalul meciului, Mateiu a fost de părere că a intrat corect la minge, dar se bucură că sistemul de arbitraj video a ajuns şi în România.

”Nu ştiu dacă trebuia să fiu eliminat, eu m-am dus direct pe minge. Nu a fost intensitate mare, el a jucat în continuare. Dar mă bucur că avem VAR. Dacă a dat roşu, înseamnă că aşa a fost. S-au uitat atâţia oameni la fază”, a declarat Mateiu, după meci.

Mateiu dă vina pe ghinion după remiza Craiovei cu Sepsi

De asemenea, jucătorul de 32 de ani susţine că Universitatea Craiova trebuia să câştige meciul din prima etapă, iar Sepsi a marcat doar la singurele faze de poartă pe care le-a avut.

”Meritam să câştigăm astăzi! Sepsi a avut două ocazii şi a dat două goluri. Mie mi-a trecut mingea printre picioare, ziceai că e de ping-pong, de tenis. 

Dimitrov a dat o centrare greşită, n-a vrut să dea acolo, şi Damaşcan a dat gol. Aşa-i fotbalul, imprevizibil. Poate am căzut, n-am mai fost concentraţi de la 2-0. Avem lot bun, putem câştiga campionatul”, a adăugat mijlocaşul Craiovei.

Afla mai multe despre: mateiucraiova 

viewscnt
Articole similare