Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Tănase ar putea doborî un record impresionant în acest sezon! Ce trebuie să facă

Florin Tănase ar putea doborî un record impresionant în acest sezon! Ce trebuie să facă

FCSB

Comentarii

Florin Tănase (27 de ani) se pregăteşte pentru al şaptelea sezon în tricoul FCSB-ului. Internaţionalul român a ratat transferul în străinătate din nou şi a anunţat că îşi doreşte să cucerească titlul alături de formaţia roş-albastră. Iar, după acest sezon, acesta ar putea doborî un record impresionant.

Sosit la FCSB pe când era considerat una dintre marile speranţe ale fotbalului românesc, Florin Tănase se pregăteşte pentru al şaptelea sezon în tricoul roş-albastru.

Căpitanul vicamioanei urmează să împlinească 28 de ani la finalul anului şi încă nu a obţinut transferul dorit în stăinătate, fie într-un campionat de top, fie undeva unde ar încasa mult mai mult ca în Europa.

Helmuth Duckadam a recunoscut că nu înţelege de ce unul dintre cei mai buni jucători din campionatul nostru nu a părăsit încă România, iar Nicolae Dică l-a asemănat pe Tănase cu el însuşi.

Florin Tănase ar putea doborî un record impresionant în acest sezon

Îl văd pe Tănase cum mă vedeam pe mine. Reuşeam... jucam la echipa naţională, marcam în Champions League şi nu reuşeam să mă transfer.

La 28 de ani am plecat. Cam cum e el acum, el e născut în 1994 (n.r. face 28 de ani pe 30 decembrie 2022). Eu eram mai lent ca el, cred că acesta e motivul.

Din cauza aceasta cred că nu am reuşit să fac pasul, că eram mai lent. E greu să ajungă acum să joace în Italia, la Inter, Juventus, Milan.

Poate cum e Răzvan Marin, o echipă care să fie... Sassuolo, echipă de mijlocul clasamentului. Empoli sau Cremonese, care a promovat acum.

Eu cred că ar putea, la ce calităţi are, să facă faţă la o echipă de la mijlocul clasamentului din Italia sau Spania”, declara Nicolae Dică pentru Orange Sport.

Totuşi, şi un ”bine” ar putea ieşi din eşecul lui Tănase de a prinde un transfer în afară: decarul roş-albastru trebuie să mai însumeze 39 de meciuri pentru a deveni jucătorul cu cele mai multe apariţii pentru club, fiind deja şi golgheterul all-time.

Tănase este pe locul patru în clasamentul jucătorilor cu cele mai multe apariţii pentru FCSB, cu 225, doar în urma lui Bănel Nicoliţă (263) şi Adi Popa şi Cristi Tănse (230).

Nicolae Dică a fast golgheterul all-time al FCSB-ului o bună perioadă, cu 68 de reuşite, până să fie depăsit de Florin Tănase, care are acum deja 82 de reuşite pentru bucureşteni.

Afla mai multe despre: florin tănase 

viewscnt
Articole similare