Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce salariu îi oferă Barcelona lui Robert Lewandowski. Transferul pe Camp Nou, iminent

Ce salariu îi oferă Barcelona lui Robert Lewandowski. Transferul pe Camp Nou, iminent

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona a obţinut transferul lui Robert Lewandowski (34 de ani), atacant pentru care negocia de mai multă vreme cu Bayern. Presa din Spania, apropiată de clubul catalan, a aflat ce salariu va avea vârful de atac din Polonia la echipa de pe Camp Nou.

Bayern şi Barcelona au ajuns, vineri seara, la un acord în ceea ce priveşte transferul lui Robert Lewandowski. "Lewa" şi-a dorit să plece din Bavaria după opt ani, cu un an înaintea expirării contractului. Luis Rojo, jurnalistul MARCA, a aflat ce salariu va avea polonezul la Barcelona.

Ce salariu îi oferă Barcelona lui Robert Lewandowski. Transferul pe Camp Nou, iminent

Vineri seara a apărut informaţia că Bayern şi Barcelona au bătut palma pentru transferul lui Robert Lewandowski, după mai multe oferte refuzate de bavarezi. "Lewa" urmează să semneze cu Barcelona, iar Luis Rojo a aflat că polonezul va avea un salariu de 9 milioane de euro an.

Lewandowski va semna un contract pe trei sezoane cu Barcelona, cu opţiune de prelungire pe încă un sezon.

Robert Lewandowski şi-a luat rămas bun, sâmbătă, de la colegii săi de la Bayern

În urma înţelegerii cu Barcelona, Robert Lewandowski a efectuat, sâmbătă dimineaţă, ultimul antrenament alături de colegii cu care a împărţit vestiarul în ultimii opt ani la Bayern. "Aceşti opt ani au fost speciali şi nu-i voi uita. M-am simţit foarte bine la Munchen. Mă voi întoarce să-mi iau rămas bun de la toţi angajaţii clubului, aşa cum se cuvine!", a transmis "Lewa", potrivit Sky Sports.

Lewandowski a marcat 50 de goluri şi a livrat şapte pase de gol în 46 de meciuri jucate pentru Bayern în toate competiţiile sezonului trecut.

Afla mai multe despre: lewandowskitransfersalariubarcelona 

viewscnt
Articole similare