Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Pe lângă Rapid, încă o echipă din Liga 1 îl vrea pe Louis Munteanu. Atacantul Fiorentinei are şi două oferte din Italia

EXCLUSIV | Pe lângă Rapid, încă o echipă din Liga 1 îl vrea pe Louis Munteanu. Atacantul Fiorentinei are şi două oferte din Italia

Stranieri

Comentarii

Rapid vrea să-l transfere pe Louis Munteanu, care este sub contract cu Fiorentina, dar giuleştenii au concurenţă serioasă.

Rapid caută un atacant în această perioadă, mai ales după ce Rareş Ilie a fost vândut la Nice pentru 5 milioane de euro.

Giuleştenii au încercat să-l aducă pe Denis Alibec şi chiar pe Florin Andone, însă n-au avut prea mult succes. Acum, s-au orientat spre Louis Munteanu, care este la Fiorentina, dar tânărul atacant are şi alte oferte.

Pe lângă Rapid, alte 3 echipe îl doresc pe Louis Munteanu

Louis Munteanu a fost o afacere profitabilă pentru Gică Hagi, care, în septembrie 2020, a încasat 1,7 milioane de euro de la Fiorentina în schimbul său.

Toscanii l-au transferat atunci pentru Primavera, în speranţa că tânărul atacant român va creşte şi va putea fi o opţiune pentru prima echipă din Florenţa.

Însă Louis Munteanu a jucat doar pentru echipa secundă n-a apucat să debuteze la seniori. Acum, atacantul de 20 de ani ar putea reveni în România.

Louis Munteanu este dorit de Rapid, care a rămas descoperită în atac după plecarea lui Rareş Ilie. Giuleştenii îl vor sub formă de împrumut, cu opţiune de cumpărare.

Din sursele Orange Sport, Fiorentina vrea să-l împrumute, însă numai cu condiţia ca Louis Munteanu să joace regulat, astfel încât atacantul de 20 de ani să crească.

Există însă şi o altă problemă pentru Rapid. Sursele Orange Sport susţin că atacantul în vârstă de 20 de ani are încă alte trei oferte, în afară cea de la Rapid.

Una dintre cele trei propuneri este de la o altă echipă din Liga 1, iar celelalt două sunt din Italia. Toate sunt pentru transferul sub formă de împrumut.

La finalul lunii iulie, în presa din Italia a apărut informaţia că Reggina (Serie B) şi Pescara (Serie C) ar dori să-l transfere pe atacantul român.

În vârstă de 20 de ani, Louis Munteanu a adunat 40 de meciuri pentru Fiorentina Primavera, timp în care a marcat 13 goluri. În prezent, atacantul român este cotat pe transfermarkt.com la 350.000 de euro.

Afla mai multe despre: louis munteanu 

viewscnt
Articole similare