Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ALERTĂ | Dinamo şi-a găsit un nou investitor. Omul de afaceri şi-a dat acordul: ”Vrea să vină cu 50%”. Acesta n-a mai investit până acum în fotbal

ALERTĂ | Dinamo şi-a găsit un nou investitor. Omul de afaceri şi-a dat acordul: ”Vrea să vină cu 50%”. Acesta n-a mai investit până acum în fotbal

Dinamo București

Comentarii

Dorin Iacob, analist politic, susţine că un om de afaceri s-a arătat dispus să suporte 50% din bugetul lui Dinamo.

Pentru prima dată în istorie, Dinamo a retrogradat în Liga 2, dar există zvonuri că prăbuşirea clubului nu s-ar opri aici.

Măcinată de problemele financiare, Dinamo este ameninţată chiar cu dispariţia. Dorin Iacob, cel care s-a implicat în aducerea unor investitori, susţine însă că există deja un acord cu un om de afaceri.

Un nou investitor la Dinamo: ”Mai vorbim şi cu alţi oameni”

Dorin Iacob, care este suporter dinamovist, este în căutarea unor oameni de afaceri dispuşi să o ajute pe Dinamo să revină în Liga 1.

Clubul din Ştefan cel Mare are în continuare mari probleme financiare şi apropiaţii clubului încearcă să convingă oameni de afaceri şi companii să aducă banii care ar putea salva echipa.

Dorin Iacob anunţă că există deja un astfel de acord cu un om de afaceri care n-a mai fost implicat în fotbal, dar care este dispus să susţină jumătate din bugetul clubului.

”Eu zic că sunt şanse bune să vină cineva la Dinamo să investească, acum lucrurile sunt mai clare. Un investitor vă pot spune clar că există, care vrea să vină cu 50 la sută, dar caută un partener.

Este cineva care nu are experienţă, care nu a condus în fotbal până acum. Este cineva care ştie cine este Dinamo, ce reprezintă. Şi mai vorbim şi cu alţi oameni”, a spus Dorin Iacob la Playsport Live.

Acesta spune că Dinamo are nevoie în Liga 2 de un buget de 2,5 milioane de euro, bani care ar ajuta clubul să spere la revenirea în Liga 1.

În plus, Dorin Iacob spune că sunt şi alţi oameni de afaceri care ar vrea să investească la Dinamo, dar care au reţineri din cauza celor care susţin că situaţia clubului este catastrofală:

”Dinamo are nevoie de cam 2 milioane jumătate, din care ar putea să plătească şi nişte datorii eşalonate. La ANAF sunt de dat 360.000 de euro, eşalonaţi în 12 luni

Sunt discuţii cu mai mulţi oameni de afaceri, care să vină să investească la Dinamo, ca acţionari sau care să vină sponsori principali. Este bine că sunt mulţi oameni interesaţi, care au cultura juridică şi cultura business-ului.

Dar cu toate acestea, mulţi dintre ei sunt sfătuiţi, inclusiv de avocaţi, că la Dinamo nu este ok juridic, că aia nu e în regulă sau mai ştiu eu ce. De aceea sunt aici, să le arăt că lucrurile nu stau aşa”, a mai spus Dorin Iacob.

Afla mai multe despre: dinamo 

viewscnt
Articole similare