Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu nu s-a putut abţine şi a aruncat săgeţi către FCSB când a fost întrebat despre umilinţa cu Pyunik Erevan: ”La alte echipe ţine momentul greu 5 ani!”

Dan Petrescu nu s-a putut abţine şi a aruncat săgeţi către FCSB când a fost întrebat despre umilinţa cu Pyunik Erevan: ”La alte echipe ţine momentul greu 5 ani!”

CFR Cluj

Comentarii

Dan Petrescu a vorbit despre eliminarea pe care CFR Cluj a suferit-o în preliminariile Champions League, în urma căreia a ”retrogradat” în Conference League.

CFR Cluj debutează în noul sezon al Superligii în compania celor de la Rapid, în direct la Orange Sport 1. În conferinţa de presă premergătoare meciului, Dan Petrescu a explicat ce s-a întâmplat în lotul echipei sale după eliminarea din Champions League.

De asemenea, el nu a ezitat să îi înţepe pe rivalii de la FCSB. El spune că alte echipe din Liga 1 nu au câştigat nimic timp de 5 ani de zile. 

”La alte echipe ţine momentul greu 5 ani!”

”Orele de după eliminarea din Liga Campionilor au fost foarte grele... mai ales pentru mine. Din păcate şi pentru patronul clubului. Cred că au fost cele mai grele ore de când sunt antrenor la CFR, nu am trecut printr-o aşa perioadă.

A fost o dezamăgire mult prea mare şi sunt conştient că e un moment foarte greu. Dar ştiu că toate echipele din lume au momente grele şi au ieşit din ele.

La alte echipe ţine momentul greu 5 ani, nu câştigă nimic, în timp ce la noi e doar un moment. M-am gândit că CFR mi-a dat mie foarte mult ca om, ca antrenor în ultimii cinci ani, în acelaşi timp cred că am dat şi eu foarte mult acestui club.

De aceea cred că există în continuare soluţii să ieşim din acest derapaj, să ieşim mai puternici şi să obţinem rezultatele aşteptate”, a declarat Dan Petrescu.

Afla mai multe despre: cfr-dan petrescu-liga 1-ucl 

viewscnt
Articole similare