Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Cât cere FCSB pe Octavian Popescu după ce Rareş Ilie a fost vândut cu 5 milioane de euro: ”Nu există grad de comparaţie”

EXCLUSIV | Cât cere FCSB pe Octavian Popescu după ce Rareş Ilie a fost vândut cu 5 milioane de euro: ”Nu există grad de comparaţie”

FCSB

Comentarii

FCSB i-a stabilit preţul lui Tavi Popescu după ce Rareş Ilie s-a transferat pe 5 milioane de euro

Rareş Ilie a fost transferat de Nice pentru 5 milioane de euro, cea mai mare sumă obţinută în această vară de un club din România, în schimbul unui jucător.

În acest context, Mihai Stoica a făcut o evaluare a sumei de transfer pentru un alt tânăr valoros din Liga 1, Octavian Popescu.

Cât cere FCSB pe Octavian Popescu după ce Rareş Ilie a fost vândut cu 5 milioane de euro

În vârstă de 19 ani, Rareş Ilie a fost în sezonul trecut unul dintre cei mai interesanţi tineri jucători din campionatul României.

Evoluţiile reuşite în ultimul an au atras atenţia mai multor cluburi din străinătate şi cei de la Nice s-au decis să-l cumpere de la Rapid cu 5 milioane de euro.

Este o sumă destul de mare pentru fotbalul din România, mai ales că, în ultimii ani, cluburile de la noi au probleme tot mai mari în a vinde jucători în Occident.

Mihai Stoica este de părere că transferul lui Octavian Popescu, jucător din aceeşi generaţie, va fi mult mai costisitor.

Managerul general al FCSB-ului susţine că, spre deosebire de Rareş Ilie, Tavi Popescu are mai multe calităţi cerute în fotbalul modern. Motiv pentru care ar valora de 10 ori mai mult decât Rareş Ilie.

”Cu Tavi Popescu nu există grad de comparaţie pentru mine, pentru că Tavi Popescu are ceva în plus faţa de Rareş Ilie, ceea ce face diferenţa la sumele plătite pentru jucători. Are viteză. Are viteză de deplasare, de reacţie, de execuţie, de gândire. Are 4 tipuri de viteză.

Pe când Rareş Ilie nu are viteză de deplasare. Are o viteză de reacţie şi tehnică bună, viteză de gândire, dar viteza de deplasare face diferenţa.

Nu există nicun jucător, atacant, în lume care să fi făcut bani mulţi fără viteză. Nu există. (n.r. Întrebat cât valorează Tavi Popescu) 50 de milioane Octavian Popescu”, a spus Mihai Stoica la Orange Sport.

Afla mai multe despre: meme stoica 

viewscnt
Articole similare