Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Vochin, despre primele probleme pe care le-ar putea avea Rareş Ilie la Nice: ”Poate Favre vede ceva în el, poate îi schimbă poziţia”

EXCLUSIV | Vochin, despre primele probleme pe care le-ar putea avea Rareş Ilie la Nice: ”Poate Favre vede ceva în el, poate îi schimbă poziţia”

Rapid

Comentarii

Andrei Vochin este de părere că Rareş Ilie va avea nevoie de o perioadă de acomodare la Nice, din cauza diferenţelor de pregătire fizică dintre fotbalul românesc şi cel francez.

Transferul lui Rareş Ilie de la Rapid la Nice este cea mai importantă mutare din această vară, din fotbalul românesc şi printre cele mai interesante din ultimii ani.

Andrei Vochin este însă de părere că mijlocaşul de 19 ani nu este în totalitate pregătit pentru fotbalul francez.

Andrei Vochin, despre transferul lui Rareş Ilie la Nice: ”Mi-e greu şi mie să cred că, din 5 august, îl vom vedea titular”

Rapid şi Nice s-au înţeles pentru transferul lui Rareş Ilie, contra sumei de 5 milioane de euro. Este o sumă considerabilă pentru fotbalul românesc, dar şi pentru Nice.

Cu toate acestea, Andrei Vochin este de părere că Rareş Ilie are nevoie de o perioadă de acomodare destul de lungă.

Consilierul FRF susţine că mijlocaşul de 19 ani are nevoie în primul rând să ajungă la nivelul de pregătire fizică pe care-l au colegii săi şi ceilalţi jucători din campionatul francez.

Drept urmare, Andrei Vochin spune că nu-l vede titular în următoarele două luni. În plus, nu exclude varianta în care Lucien Favre - antrenorul lui Nice - să-l reprofileze pe un post unde nu este nevoie de prea multă viteză:

”Mi-e greu şi mie să cred că, din 5 august, îl vom vedea pe Rareş Ilie titular la Nice. Mie mi-e greu să îl văd şi din septembrie, şiind care e calitatea fizică a jucătorilor de acolo.

Dar poate Favre vede ceva în el, poate îi schimbă poziţia, poate îl pune într-o poziţie în care nu ai nevoie de viteza de care ai avea nevoie pe bandă. Poate poate poate, dar ar fi o surpriză”, a comentat Vochin la Orange Sport.

Ce salariu va avea Rareş Ilie la Nice

Transferul lui Nice înseamnă şi o creştere salarială semnificativă pentru Rareş Ilie. Presa din Franţa a dezvăluit salariul pe care oficialii lui Nice i l-au propus jucătorului.

Potrivit le10sport.com, Rareş Ilie va încasa 450.000 de euro brut pe sezon. Iniţial, s-a zvonit că mijlocaşul român va primi 500.000 de euro net pe an.

Afla mai multe despre: vochin 

viewscnt
Articole similare