Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cât a costat, de fapt, Rareş Ilie? Becali, declaraţie ciudată: ”Eu când vând ceva ce vă spun?”

Cât a costat, de fapt, Rareş Ilie? Becali, declaraţie ciudată: ”Eu când vând ceva ce vă spun?”

Rapid

Comentarii

Gigi Becali este de părere că transferul lui Rareş Ilie de la Rapid la Nice nu s-a realizat în schimbul a 5 milioane de euro.

Rareş Ilie este capul de afiş al acestei perioade de transferuri. Rapid a reuşit cea mai importantă mutare din perioada recentă după ce şi-a vândut jucătorul la Nice cu 5 milioane de euro.

Însă Gigi Becali este de părere că suma nu este reală. Patronul FCSB crede că suma de transfer este mai mică.

Cât a costat Rareş Ilie? Gigi Becali are suspiciuni: ”Să văd contractul”

În ultimul deceniu, Gigi Becali a dominat piaţa transferurilor din România, prin sumele record pe care le-a încasat din vânzarea de jucători.

De altfel, FCSB deţine şi în prezent recordul pentru cel mai scump jucător plecat din Liga 1, după ce a încasat 11 milioane de euro de la Parma, în schimbul lui Dennis Man.

Însă, în această vară, clubul care a reuşit cel mai important transfer este Rapid, care l-a cedat pe Rareş Ilie la Nice contra a 5 milioane de euro.

Totuşi, Gigi Becali este suspicios când vine vorba despre suma pentru care s-a transferat Rareş Ilie şi transmite că Rapid ar încasa, de fapt, mai puţini bani:

”Nu (n.r. – nu crede că a fost vândut cu 5 milioane). Ştii tu că au primit 5 milioane? Să văd contractul. Numai când văd contractul cred.

Eu când vând ceva ce vă spun?! Atâţia bani, atâta procent, cutare, cutare. Zic eu că e confidenţial?

Aşa zic şi eu confidenţial Man, 20 de milioane de euro. Nu se face aşa. Aici nu e confidenţial. E confidenţial e ceva secret. Nu e problema mea ce face Rapidul”, a spus Gigi Becali pentru as.ro.

După această tranzacţie, Gigi Becali anunţă că Octavian Popescu, un alt tânăr talentat din Liga 1, va pleca pe un preţ de 10 ori mai mare:

”50 de milioane de euro. Eu nu îl dau pe Tavi Popescu acum, aşa că nu are rost să vorbim”, a mai spus Gigi Becali.

Afla mai multe despre: becali 

viewscnt
Articole similare