Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Turcii anunţă că Moruţan se transferă tot în Super Lig. Lovitură de teatru în cazul mijlocaşului român

Turcii anunţă că Moruţan se transferă tot în Super Lig. Lovitură de teatru în cazul mijlocaşului român

Stranieri

Comentarii

Olimpiu Moruţan ar urma să se transfere tot în Super Lig, anunţă presa din Turcia.

Olimpiu Moruţan a fost transferat în urmă cu un an de Galatasaray şi FCSB a primit în total 4,1 milioane de euro în schimbul său.

La un an distanţă, Olimpiu Moruţan îşi doreşte să plece de la Galata, în speranţa că va găsi o echipă unde va primi mai multe şanse să joace.

Moruţan ar urma să se transfere tot în Super Lig. Turcii susţin că s-ar fi ajuns deja la un acord

Olimpiu Moruţan a făcut parte din planul lui Fatih Terim de a construi o echipă tânără, care să se dezvolte şi să producă din nou performanţe importante la Galatasaray.

Între timp, Fatih Terim a plecat de la Galatasaray, din cauza rezultatelor sub aşteptări. Odată cu această decizie, minutele primite de Olimpiu Moruţan au fost tot mai puţine.

Fostul mijlocaş al FCSB-ului a avut şi momente de strălucire, însă şi foarte multe meciuri în care a fost printre cei mai slabi de pe teren. Drept urmare, a jucat tot mai puţin.

În această vară, Olimpiu Moruţan îşi doreşte să schimbe din nou echipa. Fie printr-un transfer definitiv, fie printr-un împrumut.

Presa din Turcia scrie astăzi că următoare echipă a lui Olimpiu Moruţan ar fi tot din Super Lig. Publicaţia haber365.com.tr susţine că cei de la Galatasaray şi Sivasspor au ajuns la un acord pentru transferul lui Olimpiu Moruţan şi lipsesc doar semnăturile.

Potrivit sursei citate, şefii lui Sivasspor au fost de acord cu toate condiţiile jucătorului şi ar urma să se semneze şi contractul de transfer. Ziariştii turci nu precizează însă dacă este vorba despre un împrumut sau despre un transfer definitiv.

Sivasspor a fost una dintre surprizele sezonului trecut din Turcia. Echipa din centrul Turciei a câştigat Cupa şi va juca astfel în Europa League.

Olimpiu Moruţan este dorit şi de AEK Atena

În acelaşi timp, presa din Grecia a scris că mijlocaşul în vârstă de 23 de ani este dorit şi de AEK Atena, care l-ar vrea la pachet cu Dennis Man.

Oficialii lui AEK ar fi propus pentru amândoi varianta unui împrumut cu opţiune pentru transfer definitiv.

Contactat de orangesport.ro, Giovanni Becali n-a negat interesul lui AEK Atena şi a transmis că situaţia lui Olimpiu Moruţan şi Dennis Man va fi decisă în periaoda următoare.

Afla mai multe despre: morutan 

viewscnt
Articole similare