Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Giovanni Becali negociază încă două lovituri: ”După data de 20 iulie vom şti mai multe”. Despre ce jucători este vorba

EXCLUSIV | Giovanni Becali negociază încă două lovituri: ”După data de 20 iulie vom şti mai multe”. Despre ce jucători este vorba

Stranieri

Comentarii

Giovanni Becali, impresarul român care a reuşit cele mai scumpe transferuri din ultimii ani, n-a negat că negociază transferurile a doi jucători români.

Ajuns la 70 de ani, Giovanni Becali este în continuare impresarul român care reuşeşte cele mai interesante transferuri pentru fotbalul din România.

El şi Victor Becali, fratele său, au reuşit în ultimii ani să vândă în străinătate jucători ca Dennis Man (de la FCSB la Parma, 11 milioane de euro+bonusuri), Valentin Mihăilă (de la U Craiova la Parma, 8 milioane de euro+bonusuri) sau Alex Cicâldău (de la U Craiova la Galatasaray, 6,5 milioane de euro).

Încă două lovituri date de Giovanni Becali? Ce transferuri ar negocia

Presa din Grecia a scris vineri, în baza unor informaţii din România, că AEK Atena doreşte să-i transfere pe Dennis Man şi pe Olimpiu Moruţan.

Potrivit gazzetta.gr, oficialii clubului din Grecia ar fi luat deja legătura cu Parma, respectiv Galatasaray, pentru a discuta despre condiţiile acestor transferuri.

AEK Atena, care este una dintre echipele mari din Grecia, ar dori să-i transfere pe cei doi sub formă de împrumut, cu opţiune pentru transfer definitiv.

Dennis Man şi Olimpiu Moruţan sunt impresariaţi de Giovanni Becali, care, contactat de Orange Sport, nu a negat că poartă negocieri pentru transferurile celor doi jucători români:

”Deocamdată, nu se ştie. După data de 20 (n.r. iulie) vom şti mai multe”, a declarat Giovanni Becali pentru orangesport.ro.

Olimpiu Moruţan, 23 de ani, a fost cumpărat de Galatasaray în urmă cu un an contra sumei de 4,1 milioane de euro. Fostul mijlocaş al FCSB-ului a alternat momentele de sclipire cu evoluţiile foarte slabe, astfel încât turcii ar vrea să scape de el.

Dennis Man are tot 23 de ani şi a fost cumpărat de Parma în ianuarie 2021. Echipa italiană, care atunci juca în Serie A, a plătit atunci 11 milioane de euro în schimbul acestui transfer. Man a stabilit astfel un record pentru cel mai scump jucător plecat vreodată din campionatul României.

La Parma, Dennis Man a avut nevoie de o perioadă de adaptare, însă ulterior şi-a câştigat un loc de titular şi în sezonul trecut a avut 27 de apariţii, 3 goluri şi două assist-uri.

Afla mai multe despre: giovanni becali 

viewscnt
Articole similare