Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum a reacţionat Adi Mutu când a aflat că l-a pierdut pe Rareş Ilie cu câteva zile înainte de startul infernal din Superligă | EXCLUSIV

Cum a reacţionat Adi Mutu când a aflat că l-a pierdut pe Rareş Ilie cu câteva zile înainte de startul infernal din Superligă | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Acţionarul de la Rapid Bucureşti, Victor Angelescu, a oferit detaliile transferului lui Rareş Ilie la Nice. El a dezvăluit reacţia antrenorului Adrian Mutu şi a vorbit despre startul infernal din Superligă.

Reacţia lui Adrian Mutu după transferul lui Rareş Ilie la Nice

Rapid Bucureşti a făcut transferul verii, din Superligă în străinătate. Giuleştenii încasează peste 5 milioane de euro pentru Rareş Ilie, care face pasul în Ligue 1, la Nice

La auzul veştii şi după ce negocierile s-au concretizat, Adrian Mutu s-a bucurat pentru atacantul de 19 ani, care îi poate călca pe urme în străinătate. Deja, Rapid Bucureşti negociază cu un francez, care să-i ia locul lui Rareş Ilie

"A fost şi el jucător şi e o şansă să pleci la un club precum Nice. Normal că el pierde un jucător. E şi el bucuros (n.r. - Adrian Mutu) pentru Rareş. Are un salariu foarte bun (n.r. - a Nice), dar Rareş niciodată nu a stat după bani. 

Sigur, câştigă foarte bine, dar cred că e mai important să şi dovedească. Nu o să putem să ţinem noi în România jucători care să nu plece în primele patru, cinci campionate. E normal să aibă pretenţii mari de la noi. Să aducem jucători să ne batem la play-off şi la primele trei locuri", a declarat Victor Angelescu pentru Orange Sport. 

Partenerul lui Dan Şucu din acţionariatul Rapidului, Victor Angelescu, a vorbit şi despre startul sezonului din Superligă, cu CFR Cluj, FCSB şi Universitatea Craiova în primele trei etape. 

"A fost o tragere grea, dar trebuia să jucăm cu ele. Nu se decide campionatul nici dacă facem trei meciuri bune, nici trei meciuri foarte proaste. Anul trecut am început senzaţional şi nu am prins play-off-ul. Eu sper să începem bine şi acum. 

Sigur se vor motiva mai mult (n.r. - la meciul cu CFR Cluj), sunt convins. Anul trecut noi eram într-o perioada rea şi i-am bătut 2-0. În niciun caz nu o prindem bine pe CFR Cluj. 

(n.r. - despre FCSB în Giuleşti) Finaciar era mai bine să jucăm acolo, am avut o discuţie su suporterii şi jucătorii şi, pentru că am inaugurat de curând stadionul, toată lumea a vrut să jucăm un derby cu Steaua (n.r. - FCSB) pe Giuleşti", a mai spus afaceristul. 

Start în Superliga sezonul 2022-2023

Liga 1, redenumită Superliga, începe vineri, 15 iulie! În prima zi a sezonului 2022-2023, Orange Sport transmite două meciuri, Hermannstadt - CS Mioveni, de la 18:30, şi Universitatea Craiova - Sepsi Sfântu Gheorghe, de la 21:30.

Începând din luna iulie, cele mai importante ştiri din sportul mondial vă dau întâlnire la ora fixă, în fiecare zi, doar pe Orange Sport 1. De la 08:30, 10:00, 12:30 şi 17:30, sunteţi invitaţi să aflaţi cele mai fresh informaţii ale momentului.

În plus, de la jumătatea lunii iulie, când Superliga României va reveni cu un nou sezon, un nou jurnal de ştiri actualizat vă aşteaptă zilnic, imediat după meciul şi emisiunea serii.

Afla mai multe despre: adrian muturares ilievictor angelescutransfer rares ilie nice 

viewscnt
Articole similare