Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Transfer spectaculos la Rapid! Vine înlocuitorul lui Rareş Ilie. Francezul şi-a dat acordul şi va încânta cu driblignurile sale | VIDEO

Transfer spectaculos la Rapid! Vine înlocuitorul lui Rareş Ilie. Francezul şi-a dat acordul şi va încânta cu driblignurile sale | VIDEO

Rapid

Comentarii

Rapid Bucureşti s-a văzut nevoită să transfer pe ultima sută de metri, după ce titularul din partea stângă a atacului, Rareş Ilie, a fost transferat în Ligue 1, la Nice.

Rapid Bucureşti îl transferă pe înlocuitorul lui Rareş Ilie

Rapid Bucureşti a reuşit să dea o adevărată lovitură în această vară, la scurt timp de la revenirea în prima ligă din România. Giuleştenii încasează peste cinci milioane de euro pentru transferul lui Rareş Ilie la Nice. La doar 19 ani, fotbalistul ofensiv al naţionalei U19 a României are în faţă cea mai mare provocare a carierei, după ce a impresionat pentru Rapid Bucureşti în sezonul recent încheiat. 

Finanţatorul Victor Angelescu a oferit detalii despre transfer şi a anunţat că Adrian Mutu va primi un atacant, care să-l înlocuiască pe Rareş Ilie. Plecarea este o pierdere grea pentru "Briliant", care va avea un debut de foc în Superligă, cu CFR Cluj, urmând alte etape infernale, cu FCSB şi Universitatea Craiova. 

Iar preşedintele Daniel Niculae şi conducătorii de la Rapid Bucureşti par să se fi hotărât asupra înlocuitorului lui Rareş Ilie. 

Un francez de 26 de ani poate ajunge la Giuleşti. Conform Ziare.com, Jayson Papeau este văzut înlocuitorul potrivit pentru internaţionalul român. 

Francezul poate evolua pe toate posturile din atac, dar a fost folosit în mare parte în partea stângă la echipele la care a jucat, iar în ultimul sezon a îmbrăcat tricoul celor de la Warta Poznan, echipă din prima ligă poloneză. 

Deşi mai are contract până în 2023 şi posibilitatea de a prelungi pe încă un sezon, Jayson Papeau le-a oferit un prim răspuns rapidiştilor. 

Conform sursei citate, atacantul este încântat de propunerea venită din România, după ce a negociat cu rapidiştii, iar mutarea are şanse mari să se realizeze. 

Jayson Papeau este un atacant lateral spectaculos, care driblează de câte ori are ocazia în timpul unei partide. Fotbalistul de picior drept n-a jucat mai sus de Ligue 2 în Franţa, unde a evoluat pentru Le Mee Sports, Ste. Geneviève, Amiens şi Chambly, ca mai apoi să facă pasul în Polonia, la Warta. 

De-a lungul carierei are 85 de meciuri, 9 goluri şi 8 pase decisive. 

Rapid poate să "fabrice" un alt Rareş Ilie: "Avem câţiva jucători interesanţi!" | EXCLUSIV

VIDEO | Jayson Papeau

Afla mai multe despre: jayson papeaurapid bucurestirares iliejayson papeau transfer rapidrares ilie nice 

viewscnt
Articole similare