Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rapid "sparge banca". Mutu primeşte doi jucători după ce l-a pierdut pe Rareş Ilie! ULTIMA ORĂ

Rapid "sparge banca". Mutu primeşte doi jucători după ce l-a pierdut pe Rareş Ilie! ULTIMA ORĂ

Rapid

Comentarii

Rapid l-a vândut pe Rareş Ilie în Ligue 1, la Nice, în schimbul a peste 5 milioane de euro, iar cu banii primiţi în schimbul său Adrian Mutu va primi, la rându-i, două transferuri. Victor Angelescu, unul dintre patronii Rapidului, a anunţat că se pregătesc două transferuri în Giuleşti.

Nice l-a cumpărat pe Rareş Ilie (19 ani) de la Rapid. Francezii au plătit peste 5 milioane de euro pentru a-şi asigura serviciile "wonderkid-ului" din Giuleşti, iar Victor Angelescu a anuţat că urmează două transferuri.

Rapid "sparge banca". Mutu primeşte doi jucători după ce l-a pierdut pe Rareş Ilie! ULTIMA ORĂ

Victor Angelescu a vorbit depsre plecarea lui Rareş Ilie de la Rapid la Nice, în Ligue 1, în schimbul a peste cinci milioane de euro. Unul dintre cei doi oameni cu bani din Giuleşti au anunţat două transferuri la Rapid, după ce Adrian Mutu l-a pierdut pe Ilie.

"Briliantul" va primi un înlocuitor pentru Rareş Ilie, în mod cert, după ce a rămas fără Rareş Ilie. În plus, pe lângă acest transfer, Rapidul îşi caută un atacant, astfel că marea dorinţă a lui Adrian Mutu va fi îndeplinită.

Angelescu a demontat "pistele" Radu Boboc, Constantin Grameni şi Eduard Radaslavescu, toţi de la Farul. "Sigur, normal. Dacă ne-a plecat un jucător va trebui să-l înlocuim, clar. (n.r. - Grameni, Boboc, Rădăslăvescu) În momentul de faţă, nu sunt ţinte pentru Rapid. Ne căutăm atacant!", a spus Victor Angelescu, pentru Orange Sport.

De la Farul, Rapid l-a transferat pe Andrei Ciobanu (25 de ani), un mijlocaşc central cu execuţii foarte bune. În plus, Rapidul a mai luat un jucător trecut pe la echipa lui Gică Hagi, Damien Dussaut, fotbalist pe care l-a prezentat oficial joi.

Rapid aduce doi jucători în locul lui Rareş Ilie, vândut la Nice

Lucien Favre l-a dorit foarte tare pe Rareş Ilie la Nice, de la Rapid, iar după negocieri cluburile au ajuns la o înţelegere. Conform lui Victor Angelescu, Rapidul va încasa o sumă mai mare de cinci milioane de euro în schimbul serviciilor lui Rareş Ilie, bani cu care să fie aduşi un înlocuitor pentru fostul decar din Giuleşti şi un atacant.

"Da, suntem agreaţi cu clubul, mai rămâne ca jucătorul să facă vizita medicală ca să putem semna şi actele. Probabil că într-o zi, două, va pleca din ţară, săptămâna asta sigur. Sigur nu joacă împotriva CFR-ului. Nu putem să vă spunem suma, că avem clauză de confidenţialitate, dar e mai mare de 5 milioane (n.r - de euro)", a spus Victor Angelescu, la Orange Sport.

Rareş Ilie a marcat de şase ori şi a livrat 10 pase de gol în 30 de meciuri jucate cu Rapid în toate competiţiile sezonului trecut.

Afla mai multe despre: rares ilievictor angelescutransferurirapidliga 1 

viewscnt
Articole similare