Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ofertă de 3 milioane € pentru unul dintre cei mai buni jucători din Liga 1. Cine ar urma să dea o adevărată lovitură

Ofertă de 3 milioane € pentru unul dintre cei mai buni jucători din Liga 1. Cine ar urma să dea o adevărată lovitură

Superliga

Comentarii

Un club din străinătate a făcut o ofertă de 3 milioane de euro pentru unul dintre cei mai interesanţi jucători din Liga 1.

Una dintre echipele importante din Liga 1 ar putea reuşi o adevărată lovitură pe piaţa transferurilor. Deocamdată, nu se înţeleg însă la preţ.

Ofertă de 3 milioane de euro pentru unul dintre cei mai buni jucători din Liga 1

Loic Tanzi, unul dintre cei mai cunoscuţi jurnalişti sportivi din Franţa, a anunţat că Nice îl vrea pe Rareş Ilie şi i-a trimis deja Rapidului o ofertă.

Iniţial, s-a zvonit că suma propusă de francezi pentru Rareş Ilie ar fi de 5 milioane de euro. În realitate, ar fi fost vorba despre aproximativ 3 milioane de euro, sumă pe care oficialii Rapidului au considerat-o prea mică.

Giuleştenii şi-ar dori să obţină cel puţin 5 milioane de euro, mai ales că Rareş Ilie are doar 19 ani şi un potenţial imens de creştere.

Liubliana Nedelcu, agent de jucători şi o bună cunoscătoare a fotbalului francez, a scris pe contul ei de Facebook că Nice a trimis încă de pe 20 iunie oferta pentru Rareş Ilie.

”Nice a făcut oferta pentru Rares Ilie încă de pe 20 Iunie! Suma nu este de 5 milioane!”, a scris Liubliana Nedelcu pe contul ei de Facebook.

Până acum, Nice şi Rapid n-au reuşit să ajungă la o înţelegere. Însă talentatul mijlocaş al Rapidului rămâne o ţintă interesantă.

Cine este Nice, echipa care-l doreşte pe Rareş Ilie

Înfiinţată în 1904, Nice a reuşit să câştige de 4 ori titlul în Franţa, însă ultimul astfel de trofeu l-a cucerit în 1959. De asemenea, Nice are în palmares şi 3 Cupe ale Franţei.

Echipa de pe Coasta de Azur este recunoscută pentru politica sa de a descoperi tineri jucători, pe care ulterior îi vinde către cluburi cluburi mai puternice.

Nice are totuşi un patron foarte bogat. Clubul este deţinut de compania Ineos, care a fost fondată de Sir Jim Ratcliffe.

Sir Jim Ratcliffe este unul dintre cei mai bogaţi oameni din Marea Britanie, cu o avere estimată de Forbes la 12,3 miliarde de dolari.

Recent, el a vrut să o cumpere pe Chelsea, care a fost scoasă la vânzare după ce autorităţile din Marea Britanie au decis să-i îngheţe averea lui Roman Abramovic, ca urmare a războiului declanşat de Rusia în Ucraina.

Ratcliffe a făcut atunci o ofertă de 4,25 miliarde de lire sterline, însă propunerea i-a fost refuzată.

Afla mai multe despre: rares ilie 

viewscnt
Articole similare