Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Viorel Moldovan, discurs manifest la adresa fotbaliştilor care vor să se retragă de la naţională: ”Să plece toţi. O să vină alţii. Nu cred că o să fie mai slabi decât cei care sunt!” EXCLUSIV

Viorel Moldovan, discurs manifest la adresa fotbaliştilor care vor să se retragă de la naţională: ”Să plece toţi. O să vină alţii. Nu cred că o să fie mai slabi decât cei care sunt!” EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Viorel Moldovan a acordat un interviu în exclusivitate pentru Orange Sport.

Prima reprezentativă a României a pierdut trei jocuri în ultimele patru meciuri, iar atmosfera este una foarte agitată. Criticile adresate lui Edi Iordănescu şi elevilor săi au fost nenumărate şi apăsătoare, iar despre uniii dintre jucători s-a scris că ar avea de gând să se retragă din echipa naţională.

După ce întâi a fost vorba de Vlad Chiricheş şi Alexandru Maxim, pe lista respectivă ar fi apărut şi numele lui Alexandru Mitriţă. Acesta a evoluat doar 26 de minute la ultima acţiune a echipei naţionale. A intrat în repriza a doua a meciului din Muntenegru, pierdut scor 0-2. În celelalte trei partide care au urmat, jucătorul de 27 de ani nu a mai prins niciun minut.

După aceste evenimente, fostul mare internaţional Viorel Moldovan a avut un discurs manifest şi a spus că ar trebui să se retragă toţi. El nu înţelege atitudinea actualilor jucători şi a dat de înţeles că nu antrenorul ar fi de vină pentru rezultate. 

”Să plece toţi. O să vină alţii. Nu cred că o să fie mai slabi decât cei care sunt!” 

”Dar să se retragă, să se retragă toţi până la urmă. Toţi sunt supăraţi, toţi vor să se retragă, când dau de greu, dau bir cu fugiţii, toţi sunt deranjaţi de anumite critici. Toţi sunt sensibili, toţi au probleme. Să se retragă, ce au realizat  pentru echipa naţională? Poate vin alţii si realizează mai mult pentru că au foame, sunt mai motivaţi şi au interes să ofere mai mult echipei naţionale. Ce au realizat aceşti jucători ca să vorbească despre retragere? 

Nu e nicio pierdere niciun jucător, nimeni nu este de neînlocuit, vom găsi alţii şi selecţionerul trebuie să găsească alţii. Nu să te rogi de unul, de altul. Să vină la naţională... ce e asta? Să te rogi de un jucator să vină la naţională?. Ce om avea, mai rău decăt atât nu putem fi. O să găsim soluţii, nu putem fi mai jos decât acum.

Au jucat ce au jucat, s-au supărat, n-au realizat mare lucru. Retrageţi-vă, o să vină alţii, nu cred că o să fie mai slabi decât cei care sunt. Că nu avem soluţii, depindem de unul, de altul, hai să fim serioşi. Găsim ceva şi mergem mai departe, naţionala nu o să dispară, fotbalul nu o să dispară indiferent că se retrage unul sau altul, nimeni nu e de neînlocuit.

Antrenorii sunt de vină de fiecare dată, nu? Când vom avea 14-15 jucători care să joace la nivel înalt, atunci vom avea şi natională puternică. Până atunci Serie B, naţională de Serie B, simplu, nu e complicat”, a spus Viorel Moldovan, în exclusivitate, la Orange Sport. 

Afla mai multe despre: românia-*moldovan-echipa naţională 

viewscnt
Articole similare