Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Francezii anunţă: 5 milioane de euro pentru Rareş Ilie, oferta unui club din Ligue 1! BREAKING NEWS

Francezii anunţă: 5 milioane de euro pentru Rareş Ilie, oferta unui club din Ligue 1! BREAKING NEWS

Rapid

Comentarii

Rareş Ilie, unul dintre tinerii importanţi din fotbalul românesc şi de la Rapid Bucureşti, este dorit în Ligue 1. Presa franceză anunţă că s-a făcut o ofertă de cinci milioane de euro pentru atacantul lateral.

Ofertă de 5 milioane de euro pentru Rareş Ilie din Ligue 1

Rapid Bucureşti are pe masă prima ofertă importantă după mulţi ani. Clubul din Ligue 1, Nice, a propus cinci milioane de euro pentru a-şi asigura serviciile lui Rareş Ilie

Acum, echipa giuleşteană are de gestionat o situaţie apărută de nicăieri, în privinţa jucătorului despre care Victor Angelescu susţinea că ar trebui să mai rămână la echipă cel puţin un sezon. 

"Potrivit informaţiilor noastre, Nice a făcut o ofertă de 5 milioane de euro Rapidului Bucureşti, pentru a-şi asigura serviciile lui Rareţ Ilie, mijlocaşul ofensiv al clubului românesc (19 ani). Născut în capitala României, a avut în jur de 60 de meciuri cu clubul său de-o viaţă", anunţă publicaţia RMC.

Nice a câştigat cinci campionate în Franţa, la jumătatea secoului trecut, iar în noul sezon va juca în preliminariile Conference League. 

Basarab Panduru, semnal puternic de alarmă despre Rareş Ilie

Imediat după ce România U19 a pierdut biletele pentru Campionatul Mondial, în urma înfrângerii cu Slovacia U19, expertul Orange Sport, Basarab Panduru, a avut dubiile sale în privinţa lui Rareş Ilie, care a fost titular în două dintre cele partide ale Campionatului European. 

Aşteptam mult să-l văd la acest campionat pe Rareş Ilie, toată lumea vorbeşte frumos de el. Voiam să-l văd ce face aici, pentru că se vorbea despre el şi la naţionala mare. De la meciul cu Franţa nu aveam nicio aşteptare, e diferenţă mare între noi şi ei, dar n-ai reuşit să treci de niciun jucător. Cum ajungi la U21, nu mai zic de naţionala mare, dacă nu treci de nimeni la U19?

Rareş Ilie aş putea crede că e obosit, dar nu ştiu ce să zic de jucătorii de liga a doua... El a jucat mult pentru Rapid, are 36 de meciuri, 38. Mi se pare că Rareş Ilie e un talent şi trebuie să muncească, precum toţi. Noi avem prostul obicei de a-i cocoloşi, dar trebuie să-i punem să muncească de 10 ori mai mult", a declarat Panduru. 

  • Începând din luna iulie, cele mai importante ştiri din sportul mondial vă dau întâlnire la ora fixă, în fiecare zi, doar pe Orange Sport 1. De la 08:30, 10:00, 12:30 şi 17:30, sunteţi invitaţi să aflaţi cele mai fresh informaţii ale momentului.

Afla mai multe despre: rapid bucurestirares ilienicerares ilie nice 

viewscnt
Articole similare