Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Panduru, semnal de alarmă pentru vedeta României de la U19: "Cum ajungi la naţionala mare dacă nu treci de nimeni la U19?" | EXCLUSIV

Panduru, semnal de alarmă pentru vedeta României de la U19: "Cum ajungi la naţionala mare dacă nu treci de nimeni la U19?" | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Basarab Panduru a comentat eşecul României U19 de la Campionatul European şi a recunoscut că a fost dezamăgit de fotbalistul Rapidului, Rareş Ilie, considerat cel mai bun jucător al naţionalei lui Văsâi.

Basarab Panduru, despre Rareş Ilie şi naţionala U19

În meciul în care tricolorii aveau nevoie de cel puţin o remiză pentru calificarea la barajul pentru Campionatul Mondial, aceştia au clacat. Basarab Panduru consideră că rezultatul nu e corect, dar s-a arătat dezamăgit de prestaţia lui Rareş Ilie din partidele cu Franţa şi Slovacia. 

"Nu meritam să pierdem. 0-0 era rezultatul corect. În prima repriză am jucat mai bine, ei erau lenţi, nu aveau viteză, numărul lor 10 era lent, ziceam că nu au cum să ne bată. Uite că în minutul 90+5, la lovitura aia liberă... Eu nu ştiu de ce l-a scos pe Rareş Ilie. 

Mi-e greu să văd pe cineva (n.r. - la naţionala mare în viitor)... Aşteptam mult să-l văd la acest campionat pe Rareş Ilie, toată lumea vorbeşte frumos de el. Voiam să-l văd ce face aici, pentru că se vorbea despre el şi la naţionala mare. De la meciul cu Franţa nu aveam nicio aşteptare, e diferenţă mare între noi şi ei, dar n-ai reuşit să treci de niciun jucător. Cum ajungi la U21, nu mai zic de naţionala mare, dacă nu treci de nimeni la U19?

Naţionala U19 a Franţei bate naţionala U21 bate ne bate de ne sună apa în cap. Eu spun ceva. Nu mi se pare nicio diferenţă de fizic între ei, de asta zic că ne bat. Parcă doar Coubiş se apropia de ei ca fizic. 

Rareş Ilie n-a jucat în primul meci, a intrat în al doilea, i-ai dat 90 de minute să-l pregăteşti, cu Franţa, unde nu aveai aşteptări, dar azi mă aşteptam să facă ceva. Dar de ce schimbăm cel mai bun jucător al nostru, dacă vrem să-l ducem şi la naţionala mare? Îl scoţi pe el şi-l bagi pe unul care nu există în prima noastră ligă. Au intrat Bodişteanu şi Sali şi apoi a ieşit Rareş Ilie.

Rareş Ilie aş putea crede că e obosit, dar nu ştiu ce să zic de jucătorii de liga a doua... El a jucat mult pentru Rapid, are 36 de meciuri, 38. Mi se pare că Rareş Ilie e un talent şi trebuie să muncească, precum toţi. Noi avem prostul obicei de a-i cocoloşi, dar trebuie să-i punem să muncească de 10 ori mai mult", a declarat expertul Orange Sport. 

În primele două confruntări, tricolorii au fost învinşi cu 2-1 de Itallia şi tot cu 2-1 de Franţa.

România a încheiat grupa pe ultimul loc, fără puncte. Franţa, primul loc (9 puncte) şi Italia, locul doi (6 puncte), s-au calificat în semifinale. Slovacia, locul trei, cu trei puncte, va juca un play-off pentru CM U20 din 2023.

Afla mai multe despre: rares iliepandururomania slovaciaromania u19 

viewscnt
Articole similare