Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alex Chipciu, hotărât imediat după ce a plecat de la CFR Cluj cu destinaţia U Cluj: "Nu mai contează ce a fost şi nu mai e interesant"

Alex Chipciu, hotărât imediat după ce a plecat de la CFR Cluj cu destinaţia U Cluj: "Nu mai contează ce a fost şi nu mai e interesant"

U Cluj

Comentarii

Alexandru Chipciu s-a transferat la U Cluj, la 33 de ani, şi e pregătit pentru noua aventură din Ardeal.

Alex Chipciu, primele declaraţii la U Cluj

Universitatea Cluj a anunţat, vineri, că a obţinut serviciile fotbalistului Alexandru Chipciu. Chipciu era legitimat la CFR Cluj din ianuarie 2020. 

Fostul mijlocaş al naţionalei României nu a mai fost dorit de Dan Petrescu la CFR Cluj, iar conducerea campioanei l-a asigurat că-l sprijină în această perioadă. 

Cristi Balaj l-a asigurat că poate rămâne legat de CFR Cluj, dar va fi trimis la a doua echipă, în Liga 3, în cazul în care nu-şi va găsi un angajament. 

Între timp, Alex Chipciu i-a ales pe rivalii din oraş şi a oferit primele impresii despre mutare. 

”În primul rând, nu mai vreau să mă gândesc la ceea ce a fost. Nu mai contează ce a fost şi nu mai e interesant. Mă simt entuziasmat, bucuros şi îmi doresc să avem rezultate bune.

Faţă de anul trecut, cred că Liga 1 s-a mai întărit, adică am văzut echipe, cum e şi cazul Universităţii, cu suporteri, cu tradiţie şi alte echipe care au investit foarte mulţi bani. Cred că va fi un sezon mai puternic decât cel de anul trecut.

Cred că suporterii vor juca un rol important, cel puţin în meciurile de acasă. Ştim cu toţii ce atmosferă fac şi faptul că sunt mulţi, cel puţin la Cluj. Va fi un avantaj pentru echipa noastră şi sperăm să profităm de acest lucru.

Nu sunt genul care să transmită mesaje doar de dragul de a le transmite. Îmi doresc doar să avem rezultate bune, să oferim spectacol oamenilor care vor veni să ne susţină şi să avem un sezon bun”, a declarat Alex Chipciu, la prezentarea în tricoul Universităţii Cluj. 

Afla mai multe despre: alex chipciuu cluj 

viewscnt
Articole similare