adplus-dvertising
You are here:

Dulca nu mai spera să audă asta! Buzărnescu, despre relaţia de dragoste dintre ei: "L-am urmărit. Astea au fost conversaţiile"

Dulca nu mai spera să audă asta! Buzărnescu, despre relaţia de dragoste dintre ei: "L-am urmărit. Astea au fost conversaţiile"galerie foto

Diverse

Comentarii

Relaţia dintre tenismena Mihaela Buzărnescu şi fotbalistul Chindiei Târgovişte, Marco Dulca, s-a încheiat cu câteva controverse, după doar şase luni. La câteva luni, jucătoarea a vorbit, pe un alt ton, despre ce s-a întâmplat ulterior între cei doi.

Ce spune acum Mihaela Buzărnescu despre Marco Dulca

Mihaela Buzărnescu (34 de ani) şi Marco Dulca (23 de ani) au format un cuplu pentru jumătate de an, iar decizia de a se despărţi se pare că i-a aparţinut jucătoarei de tenis, în martie. 

Atunci, Buzărnescu susţinea că "a acceptat insultele, umilinţele, accidentările, acuzaţiile produse de imaginaţia lui". Jucătorul de fotbal a reacţionat imediat

La trei luni după ce a lansat acuzaţiile, Mihaela Buzărnescu a recunoscut că regretă că relaţia lor de dragoste s-a terminat urât, dar şi că a continuat să-l urmărească în meciurile Chindiei Târgovişte, care s-a salvat de la retrogradarea în Liga 2 în barajul cu Concordia Chiajna. 

"Au fost alte lucruri la mijloc, amândoi suntem sportivi aşa că ne înţelegeam foarte bine sacrificiile pe care trebuia să le facem. Îmi pare rău că s-a terminat aşa şi mă bucur că echipa lui a reuşit să rămână în Liga 1.

Am mai urmărit şi eu meciurile echipei, e normal, fiind implicată multe luni în relaţia asta să urmăresc. Au fost zilele fiecăruia de naştere, dar cam astea au fost conversaţiile.

Sunt lucruri personale care ne privesc pe noi doi şi care mai bine să rămână între noi. Suntem sportivi şi sper ca ambii să avem succes în continuare. În rest, cine ştie, poate ne vom mai întâlni vreodată!

Sunt persoana care-şi doreşte o familie. Unele tenismene nu-şi doresc, altele fac şi copii. Dar, în ce mă priveşte, toate la timpul lor. Dacă ar fi fost să fie nu aş fi zis niciodată nu. Deocamdată, mă axez pe sport", a spus Mihaela Buzărnescu pentru Click

Galerie foto cu Mihaela Buzărnescu şi Marco Dulca

În timp ce Marco Dulca ar putea prinde un transfer la Rapid Bucureşti, acolo unde este dorit de Adrian Mutu şi unde a ajuns colegul său, Paul Iacob, Mihaela Buzărnescu ia startul la Wimbledon. 

Vineri, jucătoarele din România şi-au aflat primele adversare de la Wimbledon

viewscnt
Articole similare