Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cine sunt cele şapte vedete din Liga 1 aşteptate la Rapid: Adi Mutu îşi face ”galaxie” de staruri în Giuleşti

Cine sunt cele şapte vedete din Liga 1 aşteptate la Rapid: Adi Mutu îşi face ”galaxie” de staruri în Giuleşti

Rapid

Comentarii

Odată cu venirea lui Dan Şucu la club, Rapid pune la cale o campanie de transferuri amplă, care are scopul de a îi readuce pe giuleşteni în elita Ligii 1. La momentul actual, echipa pregătită de Adi Mutu a pus ochii pe nu mai puţin de şapte vedete din campionatul nostru.

Rapid a revenit pe prima scenă a fotbalului românesc în 2021, după ce a reuşit să se claseze pe locul secund în Liga 2, sub comanda lui Mihai Iosif.

În ciuda unui început bun, giuleştenii nu au reuşit să prindă play-off-ul din primul sezon, Iosif fiind înlocuit cu Adi Mutu înaintea ultimei etape din sezonul regular.

Sub comanda ”Briliantului”, rezultatele s-au îmbunătăţit notabil, iar fanii pot spera din nou la performanţă, mai ales după venirea lui Dan Şucu la club.

Omul de afaceri a adus o sumă importantă în Giuleşti, iar Mutu şi conducerea clubului s-au pus pe făcut transferuri.

Cu un buget impresionant în spate, rapidiştii au identificat nu mai puţin de şapte jucători pe care ar vrea să îi aducă la club, conform Playsport.

Cine sunt cele şapte vedete din Liga 1 aşteptate la Rapid

Fiecare dintre aceştia a evoluat în ultimul sezon pentru o rivală din Liga 1, CFR Cluj fiind principala ”victimă” a giuleştenilor:

  1. Florin Ştefan, fundaşul stânga de 26 de ani de la CFR Cluj, are şanse mari să ajungă în Giuleşti, conform spuselor lui Cristi Balaj, după ce a eşuat să se impună în Gruia.
  2. Marco Dulca, închizătorul de 23 de ani al Chindiei, a fost sfătuit de tatăl său, fost rapidist, să facă pasul la echipa lui Mutu, având o clauză de reziliere de 300.000 de euro.
  3. Sergiu Buş, atacantul de 29 de ani al CFR-ului, este la rândul său dezamăgit de şansele limitate primite în Gruia şi plănuieşte să plece.
  4. Radu Boboc, fundaşul lateral de 23 de ani al Farului, mai are doar un an de contract cu trupa lui Gică Hagi şi ar putea fi tentat să îi ia locul lui Belu-Iordache.
  5. Andrei Ciobanu, starul ”uitat” de la mijlocul Farului, în vârstă de 24 de ani, ar fi dorit de Mutu după colaborarea de succes de la naţionala U21.
  6. David Miculescu, vedeta de 21 de ani din atacul UTA-ei, ar mai fi fost şi anterior pe lista ”Briliantului”, dar Rapid nu avea bugetul pentru a îl oferta până acum.
  7. Kevin Luckassen, atacantul de 28 de ani trecut pe la Farul şi Sepsi, ar mai fi pe lista giuleştenilor, ca o alternativă la varianta Sergiu Buş.

Ulrich Meleke, stopperul de 23 de ani împrumutat de CFR la Voluntari în ultima stagiune, se mai afla pe lista Rapidului, dar a semnat între timp definitiv cu echipa lui Liviu Ciobotariu.

Afla mai multe despre: rapid 

viewscnt
Articole similare