Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fostul antrenor de la FCSB a semnat cu FC Botoşani! Transferurile pe care le plănuieşte: ”Mi s-a dat mână liberă”

Fostul antrenor de la FCSB a semnat cu FC Botoşani! Transferurile pe care le plănuieşte: ”Mi s-a dat mână liberă”galerie foto

FC Botoșani

Comentarii

Marius Croitoru a părăsit-o pe FC Botoşani la finalul sezonului de abia încheiat, după ce a eşuat să ajungă la un acord cu Valeriu Iftime pentru prelungirea înţelegerii. Patronul echipei moldovene s-a reorientat rapid şi a adus pe banca tehnică un fost antrenor de la FCSB.

FC Botoşani a rămas fără antrenor în urma sezonului de abia încheiat, după ce Marius Croitoru a eşuat să ajungă la un comun acord cu Valeriu Iftime pentru prelungirea contractului său.

Fostul tehnician al moldovenilor este aproape de a semna cu FC U Craiova, dar în locul său a fost un antrenor cu renume din România, trecut pe la FCSB sau Dinamo.

Valeriu Iftime anunţase zilele anterioare că s-a înţeles cu Mihai Teja, liber de contract de aproximativ un an, după despărţirea de Gaz Metan, iar tehnicianul a confirmat informaţia.

Teja a dezvăluit că negocierile au durat scurt timp şi că a putut ajunge rapid la un acord pentru a prelua formaţia moldoveană, unde i se va da ”mână liberă”.

În plus, fostul antrenor de la FCSB a dezvăluit că va aduce cel puţin trei-patru jucători la club, având nevoie deocamdată însă să îşi evalueze lotul.

Fostul antrenor de la FCSB a semnat cu FC Botoşani

Negocierile au fost foarte scurte. Joi dimineaţa m-am întâlnit cu domnul Iftime. M-a întrebat dacă mi-aş dori să lucrez cu dânsul şi am avut o discuţie de o oră în care ne-am pus de acord cu toate condiţiile.

Anii trecuţi FC Botoşani a fost prezentă în play-off, cu un ghinion în sezonul trecut. M-a atras modul în care gândeşte domnul Iftime şi libertatea de care ai parte.

Mi s-a dat mână liberă şi acest lucru este de dorit de fiecare antrenor. O să vedem ce jucători putem să aducem pentru a face un lot competitiv.

Deocamdată nu am discutat de transferuri, dar în mare parte, cu siguranţă vor mai veni 3-4 jucători. Încă nu ne-am decis ce şi cum. Depinde şi ce jucători mai rămân la echipă, cine pleacă. Deocamdată nu m-am informat în detaliu asupra lotului. 

Sper să am capacitatea şi inspiraţia să facem un lot competitiv şi să ne batem la play-off. Încercăm să jucăm un fotbal bun şi să obţinem un loc cât mai bun”, a declarat Mihai Teja, pentru Fanatik.

Afla mai multe despre: mihai teja 

viewscnt
Articole similare