Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Croitoru, OUT de la FC Botoşani! ”A venit vremea ca fiul să plece de lângă tată!”. Valeriu Iftime a dat totul din casă: ”Lucrurile sunt clare ca lumina zilei” + Antrenorul a confirmat despărţirea

Marius Croitoru, OUT de la FC Botoşani! ”A venit vremea ca fiul să plece de lângă tată!”. Valeriu Iftime a dat totul din casă: ”Lucrurile sunt clare ca lumina zilei” + Antrenorul a confirmat despărţirea

FC Botoșani

Comentarii

Valeriu Iftime a anunţat că nu a ajuns la un acord cu Marius Croitoru, motiv pentru care cei doi nu vor continua colaborarea!

Marius Croitoru, OUT de la FC Botoşani? ”A venit vremea ca fiul să plece de lângă tată!”. Valeriu Iftime a dat totul din casă: ”Lucrurile sunt clare ca lumina zilei”

UPDATE: Croitoru a confirmat despărţirea!

Avea dreptate Iftime: ”Lucrurile sunt clare ca lumina zilei”. Croitoru a confirmat despărţirea de FC Botoşani. Întrebat despre viitor, antrenorul se bucură de vacanţă... momentan. 

„Da, am plecat. S-a terminat contractul şi nu ne-am înţeles pentru noul contract pe care trebuie să-l semnăm. A fost altceva atunci (n.r - când Iftime a declarat că antrenorul are contract până în 2024). 

Nu a fost nicio problemă, ci pur şi simplu nu ne-am înţeles. Nu am ajuns un numitor comun şi e clar că nu mai putem continua. E simplu!

Ofertele pe care le-am avut până acum le-am refuzat. Aşa mi s-a părut normal. De astăzi stau la discuţii cu oricine. Dar vreau să mă bucur mai întâi de vacanţă”. a spus Marius Croitoru pentru GSP.ro.

Marius Croitoru a reuşit să o califice pe FC Botoşani în play-off, în sezonul trecut, însă de această dată nu a reuşit performanţa de anul trecut. FC Botoşani a încheiat sezonul pe opt în clasament şi a ratat şi preliminariile Conference League după ce a pierdut barajul cu Universitatea Craiova, scor 2-0.

Contractul lui Marius Croitoru expiră în această vară, iar zilele acestea se discuta prelungirea contractului. Valeriu Iftime, însă şi-a ”pierdut răbdarea” cu Croitoru şi a dat totul din casă!

Valeriu Iftime, patronul lui FC Botoşani, a anunţat că Marius Croitoru nu a acceptat o anumită clauză, motiv pentru care nu s-a ajuns la o anumită înţelegere.

”Lucrurile sunt clare ca lumina zilei. Marius Croitoru nu va mai continua la FC Botoşani. A avut termen să îmi dea un răspuns până în ora 11:00, nu mi l-a dat, aşa că acum chiar dacă el îmi va da un răspuns pozitiv după această oră, nu va mai conta pentru mine.

Am avut cu el o discuţie luni. I-am pus o condiţie, zic eu nu foarte greu de acceptat, dar uitaţi că el mi-a spus că nu o acceptă. L-am mai întrebat încă o dată, la fel mi-a spus. Atunci i-a spus că în condiţiile astea ne vom despărţi, dar că totuşi îl mai las până la marţi, la 11:00. Nu mi-a dat răspunsul!

Deci, ce vine după ora 11:00 din parea lui nu mai are valoare. A venit vremea ca fiul să plece de lângă tată, iar eu îi mulţumesc pentru tot ce a făcut la noi. Evident că am şi o variantă de înlocuire a sa. O veţi afla cât curând”, a spus Iftime pentru Pro Sport.

  • Marius Croitoru a preluat pe FC Botoşani pe 5 iunie 2019 şi este cel mai longeviv antrenor al momentului la o echipă din Liga 1.

Laszlo Balint, la Botoşani? 

În Moldova, pe Croitoru l-ar înlocui Laszlo Balint, antrenorul cu care UTA a promovat în urmă cu doi ani din liga a doua. Balint a înregistrat rezultate mulţumitoare cu Aradul în primul sezon, după însă a fost înlocuit cu Ionuţ Badea.

Gigi Becali îşi foloseşte ”arma secretă” pentru a-l transfera pe Nedelcearu! La cine a apelat patronul de la FCSB: ”Încearcă!”

Afla mai multe despre: marius croitoruvaleriu iftimefc botosani 

viewscnt
Articole similare