Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Edi Iordănescu i-a propus un fotbalist lui Gigi Becali! Tatăl jucătorului a dezvăluit tot despre discuţiile cu FCSB

Edi Iordănescu i-a propus un fotbalist lui Gigi Becali! Tatăl jucătorului a dezvăluit tot despre discuţiile cu FCSBgalerie foto

FCSB

Comentarii

Relaţia dintre Edi Iordănescu (43 de ani) şi Gigi Becali s-a deteriorat în ultimele luni, începând cu plecarea tehnicianului de la FCSB şi continuând din cauza comentariilor făcute de latifundiar în legătură cu alegerile selecţionerului, dar exista o perioadă când tânărul tehnician încerca să îl ajute pe patronul roş-albastru să dea lovitura pe piaţa transferurilor.

Edi Iordănescu a fost adus pe banca FCSB-ului în primele luni ale sezonului de abia încheiat, pentru a îi lua locul lui Dinu Todoran, care nu a reuşit să facă faţă la FCSB.

Antrenorul instalat de Gigi Becali la începutul sezonului îşi obţinuse postul graţie faptului că era la biserică atunci când a fost sunat de latifundiar, acesta fiind luat în calcul iniţial pentru a doua echipă roş-albastră.

Însă, impresionat de credinţa sa, Gigi Becali i-a dat frâiele primei echipe lui Todoran, care după şapte meciuri avea să fie înlocuit de Edi Iordănescu, liber de contract după despărţirea de CFR.

Echipa se afla într-un moment foarte delicat, iar numirea antrenorului care tocmai cucerise Liga 1 le-a dat speranţe fanilor şi jucătorilor că situaţia se poate remedia.

După un început modest, o remiză cu Sepsi la debut şi o înfrângere usturătoare cu CFR în al doilea meci, FCSB a reuşit să o umilească pe rivala Dinamo, iar echipa a început să obţină din nou rezultate.

Edi Iordănescu i-a propus un fotbalist lui Gigi Becali

Însă, doar trei luni a durat aventura lui Iordănescu jr. la Bucureşti: Gigi Becali şi-a încălcat promisiunile faţă de tehnician, iar relaţia celor doi s-a deteriorat, culminând în plecarea antrenorului de 43 de ani.

Devenit între timp selecţioner, Edi Iordănescu a mai avut contre cu Becali, pe subiectul minutelor jucate de FCSB-işti la naţională, dar exista o vreme, chiar şi înainte de colaborarea dintre cei doi, când aceştia aveau o relaţie bună.

Mihai Dobre, tatăl lui Alex, jucătorul lui Dijon, aflat pe lista de preliminară de convocări a lui Edi Iordănescu, a dezvăluit că fiul său fusese propus FCSB-ului chiar de actualul selecţioner.

Discuţiile au avut loc în vara lui 2021 şi s-au deteriorat din pricina aspectului financiar, a dezvăluit tatăl lui Alex Dobre.

A fost în vara anului trecut o discuţie cu cei de la FCSB. Din câte ştiu, domnul Edi Iordănescu l-a recomandat domnului Gigi Becali. Mai departe cred că s-a blocat totul la partea financiară.

Probabil, la momentul respectiv, domnul Iordănescu avea o părere faţă de Alex, acum din calitate de selecţioner, probabil, vede în alt mod lucrurile.

Nu suntem supăraţi, îi respectăm decizia şi aşteptăm următoarea convocare. Sunt două momente diferite!

Alex, la vremea aceea, nu avea cifrele din momentul de faţă”, a declarat Mihai Dobre, pentru Prosport.

Afla mai multe despre: alex dobre 

viewscnt
Articole similare