Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, reacţie acidă după ce a văzut primul 11 ales de Edi Iordănescu: ”Crede că face ambiţii cu mine. O să îl ia lumea la înjurături pe stradă”

Gigi Becali, reacţie acidă după ce a văzut primul 11 ales de Edi Iordănescu: ”Crede că face ambiţii cu mine. O să îl ia lumea la înjurături pe stradă”
Comentarii

Pentru al doilea meci la rând, Edi Iordănescu a ales să îl lase pe Tavi Popescu pe banca de rezerve, spre nemulţumirea lui Gigi Becali. Latifundiarul a avut o reacţie acidă la adresa selecţionerului, criticând şi absenţa lui Dariu Olaru din lot, titular în partida precedentă.

Edi Iordănescu a ales un prim 11 defenisv pentru meciul cu Bosnia şi Herţegovina, cu cinci fundaşi pe linia de fund şi doar un singur atacant.

Dacă în meciul precedent FCSB a avut trei jucători în formula de start a României, la a doua partidă din Nations League niciun roş-albastru nu s-a regăsit în primul 11.

Două decizii luate de selecţioner l-au scos din minţi pe Gigi Becali: absenţa lui Darius Olaru din lot, şi prezenţa lui Tavi Popescu pe banca de rezerve.

Iulian Cristea a fost absent motivat, din pricina accidentării suferite, dar oricare dintre ceilalţi jucători de la FCSB ar fi putut evolua împotriva Bosniei.

Becali l-a criticat dur pe fostul antrenor al echipei sale pentru felul în care a alcătuit lotul şi a afirmat că o să îl vândă oricum pe Darius Olaru, indiferent că nu joacă la naţională.

Gigi Becali, reacţie acidă după ce a văzut primul 11 ales de Edi Iordănescu

Eu nu am zis de Olaru că e Maradona, eu am zis de Tavi că e Maradona. Dar ca Olaru mai ai jucători.

Edi probabil a făcut-o împotriva mea: «Lasă, bă, că îl las pe Tavi, că nu am ce face, dar uite, ţi-l scot pe Olaru». Dar el face împotriva lui.

El crede că face ambiţii cu mine.  Pe Olaru îl vând de la FCSB, treaba ta. Tu faci împotriva ta. Pe Tavi Popescu nu are cum să nu îl bage.

Îl obligă lumea, o să îl ia lumea la înjurături pe stradă.  Cu Olaru, cu Tănase, poate să facă el ce vrea el.

Cu Tavi Popescu nu are cum, că ăla câştigă meciul singur! Eu aşa cred” a declarat Gigi Becali, pentru Antena Sport.

România a arătat o altă faţă în prima parte a jocului cu Bosnia, având ocaziile mai importante, prin Andrei Burcă şi George Puşcaş, dar tablea tot arăta 0-0 la pauză.

Afla mai multe despre: gigi becali 

viewscnt
Articole similare