Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Discursul lui Edi Iordănescu, motiv de amuzament în studioul Orange Sport! Cosmescu, savuros: ”Mi se pare că... de fapt nu înţeleg nimic” | VIDEO EXCLUSIV

Discursul lui Edi Iordănescu, motiv de amuzament în studioul Orange Sport! Cosmescu, savuros: ”Mi se pare că... de fapt nu înţeleg nimic” | VIDEO EXCLUSIV
Comentarii

Edi Iordănescu a susţinut o conferinţă de presă înaintea meciului din Nations League cu Bosnia şi Herţegovina. Urmărind discursul său în cadrul emisiunii Sport Report, MM Stoica şi comentatorul Bogdan Cosmescu s-au amuzat copios pe seama spuselor selecţionerului nostru

Mandatul lui Edi Iordănescu la naţională până acum a fost unul dintre cele mai haotice din istoria selecţionatei noastre.

România nu are nicio victorie în cele trei meciuri disputate sub comanda sa, deşi le-a înfruntat pe Grecia, Israel şi Muntenegru, iar tabăra naţionalei a tot fost înconjurată de controverse.

Marţi, pe ”tricolori” îi aşteaptă un test important, împotriva selecţionatei din Bosnia şi Herţegovina, cea mai puternică din grupa de Liga Naţiunilor, cel puţin pe hârtie.

Selecţionerul a vorbit în cadrul unei conferinţe de presă despre situaţia de la naţională şi despre ce are de făcut de acum înainte.

Invitaţi în studioul Orange Sport, MM Stoica şi comentatorul Bogdan Cosmescu s-au amuzat copios pe seama discurscului lui Edi Iordănescu şi l-au luat peste picior pe selecţioner.

Discursul lui Edi Iordănescu, motiv de amuzament în studioul Orange Sport! Bogdan Cosmescu, savuros

Nimic de spus. Îmi aduce aminte de letopiseţul ţării Moldovei, aşa se vorbea. <<Voievodul, eu, Doamne, voievodul>>, la persoana a treia, aşa, înţelegi.

Nu ştiu, mi se pare că... de fapt nu înţeleg nimic. Vorbesc serios, nu ştiu ce să zic. Mi se pare că trebuie să fim foarte mulţumiţi, mândri că e Edi Iordănescu antrenor la naţională.

Pe mine, acest domn... îl respect, pentru că sestrăduieşte să muncească, exact cum a zis, în condiţiile în care are un confort financiar, dar nu ştiu în ce măsură e calificat să obţină rezultate cu un lot slab. 

Pentru că asta e marea problemă, dacă ai un lot foarte bun, mai poţi să vii şi cu antrenori mai slabi.

Dar dacă lotul este slab, cum din păcate este acum, ai nevoie de un antrenor care este capabil să scoată 110% din ce pot să dea oamenii ăştia”, a declarat Bogdan Cosmescu, la Orange Sport.

Îi place foarte mult să vorbească despre el, e fanul lui. Şi atunci asta face”, a adăugat MM Stoica.

VIDEO | Discursul lui Edi Iordănescu, urmat de reacţia experţilor Orange Sport

Afla mai multe despre: edi iordănescu 

viewscnt
Articole similare