Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB şi-a găsit fundaş central! Anunţul făcut de MM Stoica | EXCLUSIV

FCSB şi-a găsit fundaş central! Anunţul făcut de MM Stoica | EXCLUSIVgalerie foto

FCSB

Comentarii

FCSB a rămas descoperită pe postul de fundaş central, odată cu accidentarea lui Iulia Cristea şi plecările lui Vinicius şi Andrei Miron. Cu doar Denis Harut şi Dragoş Nedelcu rămaşi ca opţiuni în centrul defensivei, roş-albaştrii sunt în căutarea unui nou stopper.

Odată cu încheierea campionatului şi începerea meciurilor din Nations League, Gigi Becali a primit o lovitură grea: unicul fundaş central rămas la echipă s-a accidentat.

Iulian Cristea a sărit la o lovitură de cap în meciul cu Muntenegru şi a aterizat pe gaura unui aspersor, care stropeşte gazonul, şi a suferit o lovitură în zona genunchiului.

După ce a refuzat să iasă, acea lovitură s-a transformat într-o ruptură, astfel că acesta urmează să absenteze cel puţin jumătate de an.

Denis Haruţ şi Dragoş Nedelcu vor reveni din împrumuturile lor, iar Gigi Becali plănuieşte că ambii jucători să evolueze pe postul de stopper, chiar dacă Nedelcu a afirmat în trecut că nu se simte bine acolo.

Unicul jucător urmărit de FCSB pentru acel post este Ionuţ Nedelcearu, iar fostul dinamovist a afirmat că, deşi este flatat de interes, nu vrea să semneze cu vicecampioana României.

Aşadar, roş-albaştrii vor fi nevoiţi din nou să improvizeze, iar echipa bucureşteană pune la cale o nouă născocire.

FCSB şi-a găsit fundaş central! Anunţul făcut de MM Stoica

Invitat în studioul Orange Sport, MM Stoica a dezvăluit că cei de la FCSB iau în considerare să îl utilizeze pe Mihai Lixandru (21 de ani) pe postul de stopper.

O să vedem dacă poate juca fundaş central”, a spus MM Stoica, pentru Orange Sport, în cadrul emisiunii Sport Report.

Lixandru este un fotbalist crescut de FCSB, care s-a remarcat pe alocuri în acest sezon de Liga 1.

Mijlocaşul defensiv a petrecut prima parte a stagiunii la Gaz Metan, dar odată cu exodul de la formaţia medieşeană, acesta a făcut pasul la Mioveni.

30 de apariţii a însumat tânrăul fotbalist în acest sezon, 29 în Liga 1 şi una în Cupa României, contribuind un gol şi o pasă decisivă.

Fotbalistul a apucat să debuteze şi pentru naţionala U21 şi este cotat, în prezent, la 250.000 de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.

Afla mai multe despre: mihai lixandru 

viewscnt
Articole similare