Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rapid vrea să transfere de la Dinamo! Victor Angelescu l-a sunat pe Răzvan Zăvăleanu: intenţionează să ”fure” jucătorul la care ”câinii” nu vor să renunţe

Rapid vrea să transfere de la Dinamo! Victor Angelescu l-a sunat pe Răzvan Zăvăleanu: intenţionează să ”fure” jucătorul la care ”câinii” nu vor să renunţe
Comentarii

Odată cu retrogradarea lui Dinamo în Liga 2, mulţi dintre cei mai valoroşi jucători din Ştefan cel Mare se pregătesc pentru plecarea de la club, iar Rapid vrea să îi dea rivalei o lovitură grea: să îi fure unul dintre cei mai promiţători fotbalişti din lot.

Dinamo a retrogradat pentru prima dată în istoria sa de 74 de ani, în urma celui mai slab sezon reuşit vreodată de trupa din Ştefan cel Mare.

Echipa pregătită de Dusan Uhrin a primit două şanse nesperate în forma problemelor de la Gaz Metan şi Clinceni, dar nu a putut să profite de acestea.

Ajunsă la baraj, Dinamo s-a văzut cu sacii în căruţă înainte ca meciul tur să debuteze şi s-a trezit condusă cu 2-0 la pauza dublei manşe.

”Câinii” nu au putut întoarce scorul pe teren propriu, în ciuda susţinerii incredibile oferite de suporteri, astfel că sezonul viitor va evolua, în cel mai bun caz, în Liga 2.

În urma stagiunii dezastruoase pe care a traversat-o, echipa din Ştefan cel Mare se pregăteşte pentru un real exod.

Dusan Uhrin a plecat şi este aproape de o nouă formaţie, Cosmin Matei a semnat cu Sepsi, Gabi Torje a ajuns la Farul, iar mai toţi jucătorii de la prima echipă urmează să părăsească clubul.

Rapid vrea să transfere de la Dinamo! Victor Angelescu l-a sunat pe Răzvan Zăvăleanu

Conform Gsp, unul dintre jucătorii la care Dinamo nu ar fi vrut să renunţe este dorit insistent de Rapid, iar Victor Angelescu chiar l-a sunat pe Răzvan Zăvăleanu pentru a îl întreba despre acesta.

Fotbalistul în cauză este Ahmed Bani (19 ani), un internaţional român de tineret, crescut în academia ”câinilor”, care a însumat peste 50 de apariţii în tricoul alb-roşu.

Bani era în planurile echipei pentru sezonul viitor, întrucât, la vârsta sa fragedă, un sezon în Liga 2 ar fi o oportunitate bună de dezvoltare.

Însă, fiind în nevoie de jucători care să îndeplinească regula U21 impusă echipelor din Liga 1, Rapid este decisă să îl aducă pe mijlocaş de la rivală.

Până acum, singurul transfer oficializat de giuleşteni în această vară este cel al lui Paul Iacob, apărătorul central venind de la Chindia liber de contract.

Afla mai multe despre: ahmed bani 

viewscnt
Articole similare