Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dusan Uhrin a uitat-o pe Dinamo! La nouă zile după retrogradare, tehnicianul ceh este aproape de a semna cu o nou-promovată

Dusan Uhrin a uitat-o pe Dinamo! La nouă zile după retrogradare, tehnicianul ceh este aproape de a semna cu o nou-promovată
Comentarii

Dusan Uhrin a fost readus la Dinamo spre finalul sezonului de abia încheiat pentru a salva echipa de la retrogradare, la fel cum o făcuse şi în stagiunea precedentă. Însă, sub comanda tehnicianului ceh, ”câinii” au pierdut barajul cu U Cluj şi au ajuns în Liga 2.

Dusan Uhrin va rămâne în istoria lui Dinamo drept antrenorul care a reuşit cea mai negativă performanţă din istoria echipei: retrogradarea pentru prima dată în istoria clubului.

Tehnicianul ceh era iubit de fanii din Ştefan cel Mare după ce salvase echipa în 2021 şi fost readus de suporterii-acţionari la club pentru a repeta această reuşită.

Revenirea sa a fost primită bine de suflarea dinamovistă, iar rezultatele echipei s-au îmbunătăţit vizibil în play-out.

Cu Uhrin pe bancă, Dinamo a reuşit să câştige mai multe partide, patru, decât reuşise cu Bonetti, Colceag, Rednic şi Stoican cumulativ, trei.

Ajunşi la baraj, ”câinii” erau consideraţi favoriţi împotriva celor de la U Cluj, dar au fost conduşi de la începutul dublei, până la finalul acesteia.

Înfrângerea 1-3 la general a ”condamnat-o” pe Dinamo la prima retrogradare din istorie, iar Dusan Uhrin şi-a făcut rapid bagajele şi a părăsit clubul.

Dusan Uhrin a uitat-o pe Dinamo! La nouă zile după retrogradare, tehnicianul ceh este aproape de a semna cu o nou-promovată

La nouă zile după returul cu U Cluj, tehnicianul ceh ar deja aproape de preluarea unei noi echipe, Karmiotissa, formaţie nou-promovată în prima ligă cipriotă.

Da, sunt tatonări. Dusan a mai antrenat în Cipru, este apreciat acolo. Viaţa merge mai departe.

Are o reputaţie în continuare importantă în fotbalul european”, au declarat aproapiaţii lui Dusan Uhrin, conform Gsp.

Pentru tehnicianul ceh ar fi prima aventură în afara României în ultimii patru ani, acesta antrenându-le doar pe Dinamo, de trei ori, şi Gaz Metan din 2018 până acum.

Acesta a mai antrenat în Cipru în perioada ianuarie - septembrie 2010, pe AEL Limassol, fiinc înlocuit de Mihai Stoichiţă.

Karmiotissa a reuşit promovarea în acest sezon după ce s-a clasat pe primul loc în eşalonul secund, cu 63 de puncte.

Formaţia cipriotă a câştigat campionatul graţie rezultatelor directe, în detrimentul Nea Salamis, formaţia care i se va alătura în primul eşalon însă.

Afla mai multe despre: dusan uhrin 

viewscnt
Articole similare