Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răzvan Zăvăleanu îi atacă pe fanii-acţionari din DDB: ”Cu el pe bancă am fi putut evita barajul”

Răzvan Zăvăleanu îi atacă pe fanii-acţionari din DDB: ”Cu el pe bancă am fi putut evita barajul”
Comentarii

Dinamo a retrogradat pentru prima dată în istoria de 74 de ani a clubului, după ce a pierdut barajul cu U Cluj, scor 1-3 la general. În urma umilinţei istorice suferite, Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar din Ştefan cel Mare, i-a atacat pe fanii-acţionari din DDB pentru o decizie luată.

În al treilea sezon consecutiv în care s-a bătut în subsolul clasamentului, Dinamo nu a mai putut evita inevitabilul şi a retrogradat în Liga 2.

”Câinii” au fost răpuşi de ”fraţii” de la U Cluj, scor 1-3 la general, la barajul de promovare / menţinere, şi au să joace în al doilea eşalon sezonul viitor, atât timp cât nu se desfiinţează.

Statisticile din spatele sezonului de coşmar al lui Dinamo, cel mai slab din istorie, sunt de domeniul SF-ului: cinci antrenori au stat pe bancă, utilizând 53 de jucători,

Şase dintre aceştia, printre care şi portarul blamat pentru retrogradare, Mihai Eşanu, ar fi dornici să continue în Ştefan cel Mare şi sezonul viitor.

În orice caz, soarta lui Dinamo este stabilită, dar Răzvan Zăvăleanu are oarecare regrete în legătură cu situaţia pe care a permis-o la club.

Administratorul judiciar al lui Dinamo i-a atacat pe fanii-acţionari din DDB pentru înlocuirea lui Flavius Stoican cu Dusan Uhrin.

Zăvăleanu a afirmat că Stoican ar fi putut evita barajul dacă nu ar fi fost demis şi şi-a reproşat că nu a făcut eforturi pentru a preveni schimbarea de pe banca tehnică.

Răzvan Zăvăleanu îi atacă pe fanii-acţionari din DDB

Nu am fost de acord cu îndepărtarea lui Stoican, nu cred că era momentul. Eu consider că acesta ar fi putut să motiveze echipa pentru meciurile de baraj, avea această capacitate.

Mai mult, cred că acesta ar fi putut strânge puncte şi să evite barajul. Trecuseră meciurile dificile, în jurul lui echipa se strânsese ca o familie, exact de ce aveam nevoie.

Nu am fost de acord cu plecarea lui, chiar mă întreb de ce nu am luat în considerare să plecăm şi noi atunci.

Uneori, trebuie să treci peste preferinţele oamenilor şi să iei decizii pur manageriale”, a declarat Răzvan Zăvăleanu, pentru Playsport.

Odată cu retrogradarea echipei, plecările în masă deja au început, atât la nivelul lotului, cât şi la nivelul băncii tehnice.

Afla mai multe despre: răzvan zăvăleanu 

viewscnt
Articole similare