Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mutările pe care le pune la cale FC Argeş înaintea noului sezon: ”O să aveţi tot felul de surprize”

Mutările pe care le pune la cale FC Argeş înaintea noului sezon: ”O să aveţi tot felul de surprize”

FC Argeș

Comentarii

Campania de transferuri a lui FC Argeş a început în ultima zi de primăvară din 2022, odată cu aducerea şi prezentarea lui Cătălin Straton, de la FCSB. Primarul din Piteşti a dezvăluit ce mutări plănuies

FC Argeş a reuşit să se califice în premieră în play-off în sezonul de abia încheiat, dar trupa piteşteană a fost ”trecere de pietoni” în elita Ligii 1.

Elevii lui Prepeliţă au încasat o medie de trei goluri pe meci şi au câştigat un singur meci, motiv pentru care o campanie de transferuri amplă este pregătită la Piteşti.

Odată cu aducerea lui Cătălin Straton de la FCSB, primarul Cristian Gentea a anunţat că FC Argeş pune la cale o multitudine de plecări şi veniri.

Edilul din Piteşti a punctat că echipa vrea să prindă din nou play-off-ul, dar să nu se mai facă de râs de această dată.

Mutările pe care le pune la cale FC Argeş înaintea noului sezon

Sunt foarte bucurros de acest transfer, este primul, îndtr-adevăr, urmează altele, o să aveţi tot felul de surprize, dar faptul că am semnat cu Cătălin îmi dă o stare de bine.

Prepeliţă şi-a dorit foarte mult un portar cu experienţă şi din toate variantele l-am ales pe Cătălin. Pentru mine, discuţia cu Cătălin a fost foarte uşoară, foarte simplă, e un caracter deosebit.

Sunt convins că vom fac treabă foarte bună cu el aici. Mai mult decât atât, are familia în Piteşti, iubeşte oraşul.

Putea să rămână la FCSB, nu era nicio problemă, mai avea un an de contract şi oamenii de acolo l-au apreciat foarte mult, dar iată că a preferat să vină la noi şi îi mulţumesc foarte mult pentru asta.

E un post foarte important, care dă siguranţă echipei şi asta ne-am şi dorit. De fapt, Prepeliţă este şeful în ceea ce priveşte organizarea şi pregătirea echipei.

Foarte multă lume pleacă şi e normal că vor veni nume noi, care să ne ajute să avem o altă expirmare în sezonul următor.

Obiectivul categoric e play-off-ul, şi l-a asumat conducerea tehnică, Prepeliţă cu Schumacher şi apoi sperăm ca în play-off să avem o altă evoluţie faţă de acest an”, a declarat Cristian Gentea.

Afla mai multe despre: cristian gentea 

viewscnt
Articole similare