Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

George Puşcaş a anunţat oficial despărţirea de clubul său: ”A fost o onoare”

George Puşcaş a anunţat oficial despărţirea de clubul său: ”A fost o onoare”

Stranieri

Comentarii

Pisa, cu George Puşcaş şi Marius Marin în echipă, a ratat promovarea în Serie A in-extremis, după ce a condus-o pe Monza, dar nu şi-a putut menţine avantajul, în finala play-off-ului pentru accederea în prima divizie din Italia.

George Puşcaş s-a transferat la Pisa în această iarnă, sub formă de împrumut, cu clauză de cumpărare în cazul promovării, după ce a fost tras pe linie moartă la Reading, în Championship.

Atacantul român i s-a alăturat conaţionalului Marius Marin la echipa care a condus Serie B o bună parte din acest sezon, cu scopul de a aduce în Serie A.

Aflată într-o luptă aprigă pentru titlu, Pisa a ”alunecat” de pe prima poziţie pe a treia, ratând astfel promovarea directă, care revine doar primelor două clasate din Serie B.

Aşadar, echipa celor doi români a fost nevoită să o ia pe calea mai lungă şi să se lupte la baraj pentru un loc în prima ligă.

Benevento a fost primul adversar al Pisei, iar dubla s-a încheiat 1-1 la general, însă, conform regulilor din Serie B, Pisa a trecut mai departe graţie faptului că a obţinut o clasare mai bună în sezonul regular.

Apoi, în dubla decisivă, echipa lui Marius Marin şi George Puşcaş a dat peste Monza, formaţia deţinută de Silvio Berlusconi, care se luptă pentru promovare de mai mulţi ani.

George Puşcaş a anunţat oficial despărţirea de clubul său

După ce au pierdut 2-1 în tur, jucătorii Pisei au dat lovitura în retur şi conduceau cu 2-0 încă din minutul 9.

Monza a reuşit însă să restabilească egalitatea, dar un gol al Pisei a dus meciul în prelungiri, înainte ca Monza să revină din nou şi să se impună cu 4-3, 6-4 la general.

Clauza de cumpărare a lui Puşcaş nu a mai fost activată, iar, deşi era anunţat că Pisa îl va achiziţiona oricum, internaţionalul român şi-a anunţat plecarea pe reţelele de socializare, mulţumindu-le fanilor pentru susţinere.

A fost o onoare să lupt pentru acest oraş şi aceste culori! Mulţumesc că m-aţi făcut să mă simt ca unul de-al vostru imediat! 

Forza Pisa întotdeauna!”, a fost mesajul postat de George Puşcaş pe contul oficial de Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by George Pușcaș (@puski96)

Afla mai multe despre: george puşcaş 

viewscnt
Articole similare