Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Daniel Pancu, mai multe propuneri din străinătate! Ce plănuieşte fostul atacant: ”M-ar interesa să fiu implicat” | EXCLUSIV

Daniel Pancu, mai multe propuneri din străinătate! Ce plănuieşte fostul atacant: ”M-ar interesa să fiu implicat” | EXCLUSIV

Fotbal intern

Comentarii

Daniel Pancu a părăsit banca tehnică în urmă cu mai bine de un an, în ianuarie 2021, după despărţirea de Poli Iaşi. După această lungă pauză, ”Pancone” îşi doreşte cu disperare să preia o nouă echipă, recunoscând că îi este foarte dor de meseria de antrenor.

Daniel Pancu este liber de contract de la începutul lui 2021, în urma despărţirii de Poli Iaşi, în sezonul în care formaţia moldoveană avea să retrogradeze.

Fostul atacant a dezvăluit că a primit oferte imediat după plecarea de la Poli, dar că a decis să la refuze, iar astfel a ajuns să stea pe bară mai bine de un an.

În prezent, fostul atacant visează să revină pe banca tehnică, după ce a pierdut cursa pentru postul de antrenor al Rapidului în favoarea lui Adi Mutu.

”Pancone” a dezvăluit că a primit mai multe oferte din străinătate, unora dintre care le-ar fi dat curs, dar nu a putut întrucât nu are licenţa Pro.

Aşadar, Daniel Pancu aşteaptă o ofertă serioasă din România pentru a putea reveni în ”fenomen”, spunând că speră ca va avea mai mult noroc la următoarea avemtură.

Daniel Pancu, mai multe propuneri din străinătate

”(n.r. cum e în vacanţa asta prelungită?) E groaznic, dar asta e meseria pe care mi-am ales-o. Am luat de la început în calcul şi astfel de perioade. Sigur că am învăţat multe şi din perioada asta.

În primul rând, să nu mai refuz ofertele care au venit imediat după ce am plecat de la Iaşi, plus au mai fost ceva contacte din străinătate, dar încă nu deţin licenţa Pro şi mi-a fost imposibil să plec.

Aştept cu nerăbdare momentul în care voi reveni şi sper să am parte de mai mult noroc, de mai multă şansă şi de rezultate mai bune.

Ca suporter ai o meserie frumoasă întotdeauna, dar poţi să o faci oricând, m-ar intersa să fiu implicat în fenomen şi în iarbă mai mult, decât în tribună”, a declarat Daniel Pancu, pentru Orange Sport.

În vârstă de 44 de ani, Daniel Pancu a pregătit doar două formaţii în cariera sa de antrenor: echipa lui de suflet, Rapid, şi echipa din oraşul natal, Poli Iaşi.

Afla mai multe despre: daniel pancu 

viewscnt
Articole similare