Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nou transfer pe axa Botoşani - FCSB! Competiţie pentru Becali: alte şapte echipe doresc fotbalistul

Nou transfer pe axa Botoşani - FCSB! Competiţie pentru Becali: alte şapte echipe doresc fotbalistul

FC Botoșani

Comentarii

Valeriu Iftime pune la cale prelungirea contractului unuia dintre cei mai importanţi jucători de la FC Botoşani, dar are competiţie pentru serviciile sale: patru echipe din ţară şi trei din străinătate au pus ochii pe acesta şi vor să îl ”sufle” din Moldova.

FC Botoşani a avut un sezon de uitat, după ce a ratat play-off-ul în ultima etapă a sezonului regular, în favoarea lui FC Argeş, în urma înfrângerii din duelul direct.

Elevii lui Marius Croitoru s-au clasat pe locul al doilea în play-out şi au ajuns direct în finala barajului pentru Conference League, după ce Sepsi a câştigat Cupa României.

Universitatea Craiova i-a învins cu uşurinţă pe moldoveni, astfel că aceştia au încheiat sezonul cu mâna goală, dar stagiunea viitoare plănuiesc să atace play-off-ul din nou.

Totuşi, acest obiectiv ar putea fi în afara putinţei lui FC Botoşani, având în vedere schimbările pe care le-a tot suferit şi pe care le va tot suferi echipa.

În iarnă, trei dintre cei mai importanţi jucători ai echipei au fost lăsaţi să plece, Malcom Edjouma, Hervin Ongenda şi Bogdan Racoviţan, iar trupa moldoveană s-ar putea pregăti pentru o nouă despărţire notabilă acum.

FCSB, CFR şi Universitatea Craiova, interesate de un fotbalist de la FC Botoşani

Conform sport.ro, Enriko Papa este aproape de finalul contractului cu FC Botoşani şi nu a semnat încă o prelungire, deşi Valeriu Iftime este disperat să îşi păstreze căpitanul.

Albanezul ar avea patru propuneri din ţară, de la FCSB, CFR Cluj, Universitatea Craiova şi Sepsi, şi încă patru din străinătate, din campionate care plătesc, în general, mai bine decât Liga 1.

Al Ittihad (Arabia Saudită), echipa pregătită de Cosmin Contra, Al Wasl (Emiratele Unite Arabe), Sivasspor (Turcia) şi Apoel Nicosia (Cipru) ar mai fi echipele care îl doresc pe Enriko Papa.

În ciuda faptului că ar putea câştiga mult mai bine, cel puţin, în Arabia Saudită şi Emiratele United, căpitanul lui FC Botoşani are şi motive să rămână în Moldova.

Familia sa s-a acomodat la Botoşani, iar Papa este iubit în oraş. Mai mult, Ifitme este dispus să îi ofere un contract monstru, după standardele echipei sale, pentru a îl păstra la club.

Ajuns la Botoşani în vara lui 2018, Enriko Papa a însumat 128 apariţii pentru club, contribuind 11 goluri şi 12 pase decisive.

În prezent, albanezul este cotat la un milion de euro de transfermarkt.

Afla mai multe despre: enriko papa 

viewscnt
Articole similare