Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fostul căpitan al lui FC Botoşani se pregăteşte pentru transferul carierei! Cel mai bun export al moldovenilor este dorit de Lyon

Fostul căpitan al lui FC Botoşani se pregăteşte pentru transferul carierei! Cel mai bun export al moldovenilor este dorit de Lyon

FC Botoșani

Comentarii

Cel mai scump fotbalist vândut de FC Botoşani în scurt sa existenţă i-a adus lui Valeriu Iftime suma de 1,4 milioane de euro, în urmă cu şase ani. Acum, fostul căpitan al moldovenilor este dorit de Lyon.

Politica de transferuri a lui FC Botoşani a dat până acum roade la echipa pregătită de Marius Croitoru, având în vedere succescul de care a avut parte trupa moldovenească.

Cu ajutorul antrenorului, Valeriu Iftime aduce la club jucători care nu erau doriţi la echipele lor, pe care îi transformă apoi în veritabile staruri.

Aşa s-a întâmplat cu Hervin Ongenda, Malcom Edjouma sau Marko Dugandzic, iar un mare merit îi aparţine lui Marius Croitoru, care este ”creierul” din spatele acestei operaţiuni.

Cea mai mare poveste de succes a Botoşaniului a avut loc în urmă cu şase ani, când FC Botoşani a reuşit să îl vândă pe Michael Ngadeu Slaviei Praga, în schimbul sumei de 1,4 milioane de euro.

Apărătorul sosise la Botoşani în 2014, la un an după promovarea echipei în Liga 1, şi a petrecut două sezoane în Moldova, devenind căpitanul echipei.

Ngadeu făcuse pasul la Botoşani de la Nurenberg, formaţie care a considerat că nu mai are nevoie de acesta şi l-a lăsat să plece de la club liber de contract.

Fostul căpitan al lui FC Botoşani se pregăteşte pentru transferul carierei

Între timp, apărătorul central a devenit internaţional cameruzen, însumând 48 de apariţii şi patru goluri pentru ţara sa.

Dacă Nurenberg încă se zbate în 2.Bundesliga, Ngadeu este aproape de transferul carierei, la Lyon.

Conform Walfoot.be., fotbalistul vândut de Slavia Praga lui Gent este dorit insistent de Peter Bosz, în urma sezonului de coşmar pe care l-a avut formaţia franceză.

După ce prindea semifinalele Ligii Campionilor în 2020, Lyon a reuşit să se claseze doar pe locul opt în actuala stagiune şi nu va evolua în cupele europene sezonul viitor.

Fosta campioană a Franţei are mari probleme în compartimentul defensiv şi l-a indentificat pe Ngadeu, unul dintre cei mai valoroşi fundaşi din campionatul belgian, drept o soluţie.

54 de apariţii, şapte goluri şi trei pase decisive însumae Ngadeu în perioada petrecută la Botoşani.

Afla mai multe despre: michael ngadeu 

viewscnt
Articole similare