Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu s-a săturat! Portarul CFR-ului părăseşte clubul: semnează cu echipa care l-a dorit insistent pe Adi Mutu

Dan Petrescu s-a săturat! Portarul CFR-ului părăseşte clubul: semnează cu echipa care l-a dorit insistent pe Adi Mutu

CFR Cluj

Comentarii

Otto Hindrich este aproape de finalul drumului la CFR Cluj, după ce a intrat în dizgraţia lui Dan Petrescu. Tânărul portar va părăsi campioana României în această vară, urmând să joace în campionatul în care a recunoscut că îşi doreşte să evolueze.

Otto Hindrich a fost portarul cel mai folosit de CFR Cluj în acest sezon, în bună parte datorită faptului că îndeplineşte regula U21 a Ligii 1.

Fotbalistul de doar 19 a evoluat în 19 dintre cele 40 de partide jucate de CFR în Liga 1 în acest sezon, dar a intrat în dizgraţia lui Dan Petrescu pe finalul sezonului.

Totul a pornit de la un interviu oferit de Hindrich pentru o publicaţie din România care scrie în limba maghiară.

Portarul CFR-ului a discutat despre dorinţa sa de a juca în campionatul Ungariei, dar nu această declaraţie l-a deranjat pe Petrescu, ci spusele lui Hindrich despre atmosera de la CFR.

”Tricolorul” mic a afirmat că greşelile nu sunt permise în Gruia şi că orice eroare îi poate aduce reacţii negative din partea colegilor, lucru care îl face să se simtă foarte stresat şi inconfortabil.

Dan Petrescu s-a săturat! Portarul CFR-ului părăseşte clubul

Pe final de sezon, Karlo Letica, fost portar în Serie A, i-a luat locul între buturi, iar Hindrich pare aproape de finalul drumului la CFR Cluj.

Conform Prosport, fotbalistul cu origini maghiare ar urma să semneze cu Kisvarda, vicecampioana Ungariei şi echipa care a l-a dorit insistent pe Adi Mutu înainte ca acesta să semneze cu Rapid.

Otto Hindrich ar urma să fie mai întâi împrumutat în Ungaria, urmând ca după un sezon cele trei părţi să decidă ce are să se întâmple cu acesta.

Indiferent dacă a intrat în dizgraţia lui Dan Petrescu, vânzarea lui Hindrich, în acest moment, nu ar fi un plan bun pentru ardeleni, având în vedere vârsta fragedă a portarului.

La doar 19 ani, internaţionalul român mai are de crescut şi ar putea fi o pierdere pentru CFR, mai ales dacă îşi atinge potenţialul.

În prezent, Hindrich este cotat la 450.000 de euro de transfermarkt, însă CFR ar fi refuzat şi o ofertă de 600.000 în trecut pentru acesta.

Afla mai multe despre: otto hindrich 

viewscnt
Articole similare