Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Destinaţie surpriză pentru Vlad Morar! De ce echipă este dorit după retrogradarea lui Dinamo

Destinaţie surpriză pentru Vlad Morar! De ce echipă este dorit după retrogradarea lui Dinamo

Dinamo București

Comentarii

Dinamo a fost ”condamnată” la prima retrogradare din istorie, după ce a pierdut barajul cu U Cluj, scor 1-3 la general. Pentru prima oară în cei 74 de ani de existenţă ai clubului, ”câinii” vor evolua în al doilea eşalon.

Data de 29 mai 2022 va rămâne în istoria fotbalului românesc drept cea mai neagră seară din istoria lui Dinamo, după ce ”câinii” şi-au ”asigurat” retrogradarea, duminică.

În meciul tur, elevii lui Dusan Uhrin au fost înfrânţi cu 2-0 la Cluj şi nu au putut întoarce rezultatul în Ştefan cel Mare, remizând 1-1.

Clubul încă este, desigur, în insolvenţă, iar cei mai importanţi jucători de la echipă vor putea pleca liberi de contract prin alte părţi.

Dinamo realmente se zbate între viaţă şi moartă, iar persoanele care încă se află pe ”corabie” fac eforturi să sară cât mai repede.

Cosmin Matei este în discuţii cu Sepsi, Steliano Filip va pleca şi el, a dezvăluit  Răzvan Zăvăleanu, în timp ce Balthazar Pierret şi Cătălin Carp ar fi la rândul lor aproape de despărţirea de Dinamo.

Majoritatea sponsorilor s-au retras de la echipă, iar clubul încasează lovitură după lovitură, fără să fie vizibiliă vreo lumină la capătul tunelului.

Destinaţie surpriză pentru Vlad Morar

Pe lista de plecări se află şi Vlad Morar, unul dintre jucătorii aduşi de la Gaz Metan în plin sezon, în urma ”exodului” de la Mediaş.

Atacantul nu a fost nici pe departe cel mai modest jucător al lui Dinamo după venirea sa şi a fost unicul ”câine” care a putut marca în poarta lui U Cluj la baraj.

Totuşi, în urma retrogradării, Morar a luat decizia să plece de la Bucureşti şi s-ar putea îndrepta într-o direcţie mai mult decât surprinzătoare.

Conform Super Skor, atacantul lui Dinamo este dorit în Indonezia, de echipa Persebaya Surabaya, ocupanta locului cinci din prima ligă indoneziană, din 18 echipe.

Sursa citată menţionează că Morar ar fi intrat în atenţia celor de la Persebaya graţie polivalenţei sale, fiind capabil să evolueze pe orice post din atac.

Atacantul român nu ar fi la prima experienţă în străinătate dacă s-ar transfera în Indonezia. În trecut, a mai evoluat pentru Beitar Ierusalim (Israel) şi Panetolikos (Grecia).

Afla mai multe despre: vlad morar 

viewscnt
Articole similare