Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Trei jucători, OUT dintr-un foc de la Dinamo! ”Vedeta” din Ştefan cel Mare semnează cu o echipă de tradiţie din Liga 1

Trei jucători, OUT dintr-un foc de la Dinamo! ”Vedeta” din Ştefan cel Mare semnează cu o echipă de tradiţie din Liga 1

Dinamo București

Comentarii

Dinamo trece prin cele mai grele clipe din istoria sa şi se apropie de o retrogradare neverosimilă, pentru prima dată. Astfel, ”vedetele” din Ştefan cel Mare sunt în căutarea a noi angajamente, iar trei dintre fotbaliştii lui Uhrin şi-ar fi decis deja destinaţiile.

Duminică, pe Dinamo o aşteaptă, paradoxal, cel mai important meci din istoria sa, returul din barajul de menţinere / promovare, împotriva ”prietenilor” de la U Cluj.

Ironia face ca echipa care se califica în semifinalele Cupei Campionilor în urmă cu ani buni, cu alte zeci de trofee în palmares, să se confrunte cu cel mai important meci din istorie ca o ”pedeapsă”, nu o recompensă.

Dinamoviştii s-ar fi gândit că s-ar fi referit cu acest titlu la un meci care le-ar fi putut trece în cont un trofeu important, dar au ajuns să se refere astfel la o partidă care ”doar” le-ar asigura menţinerea în prima ligă.

Indiferent de rezultat, sezonul rămâne unul dezastruos pentru ”câini”, deşi, desigur, va fi mult mai grav dacă aceştia chiar ajung să retrogradeze.

”Vedetele” din Ştefan cel Mare deja se gândesc la cel mai neplăcut scenariu şi încearcă să îşi asigure un nou angajament pentru sezonul viitor.

Trei jucători, OUT dintr-un foc de la Dinamo

Conform Gsp, trei fotbalişti de bază şi-ar fi găsit deja noi echipe, indiferent dacă reuşesc să o salveze sau nu pe Dinamo.

Primul dintre aceştia, Cătălin Carp, şi-ar fi găsit un nou angajament în Cipru, iar Balthazar Pierret, unul dintre puţinii jucători din Ştefan cel Mare lăudaţi în acest sezon, ar urma să revină în Franţa.

Totuşi, vestea cea mai dureroasă pentru fanii alb-roşii va fi că decarul echipei, Cosmin Matei, fotbalist revenit în vară pentru a pune umărul la salvarea lui Dinamo, s-ar fi înţeles cu UTA Arad.

Una dintre ”vedetele” echipei, cu un salariu semnificativ, dar cu randament scăzut, Matei a primit tricoul cu numărul 10 când s-a întors la Bucureşti, dar prestaţiile sale nu au fost vrednice de acesta.

Totuşi, jucătorul cu două apariţii în tricoul echipei naţionale rămâne unul dintre favoriţii fanilor, motiv pentru care plecarea sa la Arad ar putea cauza o rană dură dinamoviştilor, mai ales dacă echipa ajunge în Liga 2.

Bilanţul celor trei jucători în acest sezon:

  • Cosmin Matei: 23 de partide, trei goluri, trei pase decisive
  • Cătălin Carp: 14 apariţii, două goluri
  • Balthazar Pierret: 16 meciuri, două reuşite

Afla mai multe despre: dinamo 

viewscnt
Articole similare