Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Peluza Sud Dinamo şi-a ieşit din minţi. Mesaj dur pentru jucători înainte de meciul cu U Cluj: ”Vă dezbrăcăm, sărim din peluză! B=Bătaie”

Peluza Sud Dinamo şi-a ieşit din minţi. Mesaj dur pentru jucători înainte de meciul cu U Cluj: ”Vă dezbrăcăm, sărim din peluză! B=Bătaie”galerie foto

Dinamo București

Comentarii

Dinamo va juca meciul retur cu U Cluj din barajul pentru menţinerea/promovarea în Liga 1 în Ştefan cel Mare, după ce în tur ardelenii s-au impus cu scorul de 2-0.

Peluza Sud Dinamo şi-a ieşit din minţi. Mesaj dur pentru jucători înainte de meciul cu U Cluj: ”Vă dezbrăcăm, sărim din peluză! B=Bătaie”

Dinamo, echipă clasată pe locul opt în clasamentul playout-ului Ligii I, va disputa cea de-a doua manşă a barajului de menţinere pe prima scenă cu Universitatea Cluj, duminică, de la ora 21:00, pe stadionul din Şoseaua Ştefan cel Mare.

Suporterii dinamovişti sunt furioşi după prestaţia şi rezultatul „câinilor” de la Cluj Napoca, 0-2 cu U. Spiritele nu s-au calmat nici după o săptămână.

Facţiunea dură a suporterilor dinamovişti, cei care au ales să se „rupă” de Peluza Cătălin Hîldan, i-ar fi ameninţat pe fotbalişti.

Potrivit Playsport, aceştia au scris: „Vă dezbrăcăm, sărim din peluză/ 3-0 fără nicio scuză” şi „B=Bătaie!”. Semn clar că ultraşii nu acceptă o eventuală retrogradare a formaţiei favorite. 

Afla mai multe despre: dinamosuporteribaraj u cluj 

viewscnt
Articole similare