Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Doi dinamovişti, în fruntea listei lui Cornel Dinu: "Aceşti jucători ar trebui să plătească ei ca să îmbrace culorile. Sunt jucători plătiţi cu 7000-8000 de euro" | EXCLUSIV

Doi dinamovişti, în fruntea listei lui Cornel Dinu: "Aceşti jucători ar trebui să plătească ei ca să îmbrace culorile. Sunt jucători plătiţi cu 7000-8000 de euro" | EXCLUSIV

Dinamo București

Comentarii

Expertul Orange Sport, Cornel Dinu, a comentat dezamăgit rezultatul de la Cluj, acolo unde Universitatea a câştigat primul duel al barajului cu Dinamo.

Cornel Dinu, despre U Cluj - Dinamo 2-0

Fostul antrenor dinamovist l-a putut remarca doar pe Pierret, mijlocaşul central care a arătat calitate în jocul echipei lui Dusan Uhrin. În schimb, doi dintre dinamoviştii din "garda veche" au fost puşi la zid. 

Gabriel Torje şi Steliano Filip deschid lista jucătorilor care l-au dezamăgit pe Cornel Dinu. 

"Eu nu mă mai aştept de mult de la nişte nume aduse la Dinamo, nu vreau să le dau numele, dar e şi Gabi Torje din această categorie. E inadmisibil ca un jucător de genul lui şi aş spune că edificator pentru Dinamo la ce nivel s-a ajuns.

E şutul din minutul 94+4 al lui Filip. Sunt jucători plătiţi cu 7000-8000 de euro, e pur şi simplu o bătaie de joc nu numai felul în care ar trebui apreciat randamentul acestor jucători, este o terfelire a monedei europene la care am ajuns şi noi, din păcate. E o blasfemie la adresa fotbalului, pentru că la ce au dovedit chiar şi înainte de a pleca şi a se reîntoarce la Dinamo...

Aceşti jucători ar trebui să plătească ei ca să îmbrace culorile, dacă s-ar mai întoarce", a declarat Cornel Dinu pentru Orange Sport. 

VIDEO | U Cluj - Dinamo Bucureşti, în barajul pentru Liga 1

Dinamo a fost învinsă, sâmbătă seară, în deplasare, cu scorul de 2-0, de echipa Universitatea Cluj, în prima manşă a barajului de menţinere/promovare în Liga 1. Au marcat Remacle ’14 şi Boiciuc ’83. În minutul 72, de la gazde a fost eliminat Fernandes.

Returul va avea loc la 29 mai.

Afla mai multe despre: cornel dinuu cluj dinamo 2-0 

viewscnt
Articole similare