Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Sepsi îşi face echipă de play-off! Formaţia covăsneană a anunţat transferul unui fotbalist de la CFR Cluj: ”Contract pe trei ani”

OFICIAL | Sepsi îşi face echipă de play-off! Formaţia covăsneană a anunţat transferul unui fotbalist de la CFR Cluj: ”Contract pe trei ani”

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

După ce a cucerit Cupa României, primul trofeu din istoria clubului, patronul lui Sepsi, Laszlo Dioszegi, a anunţat că are planuri pentru a transforma echipa într-una dintre cele mai puternice formaţii din Liga 1. După transferul lui Ion Gheorghe, trupa covăsneană a mai oficializat o mutare interesantă.

Ascensiunea lui Sepsi până în primul eşalon al fotbalului românesc a fost nu doar rapidă, dar şi impresionantă.

Formaţia din Sfântu Gheorghe a fost înfiinţată în urmă cu numai 11 ani, în 2011, şi şi-a început călătoria fotbalistică în Liga 5.

În primul sezon, formaţia covăsneană a câştigat campionatul şi a promovat în al patrulea eşalon, pertrecând două sezoane la acel nivel.

După ce s-a clasat pe poziţia secundă în prima stagiune în Liga 4, Sepsi a câştigat campionatul, din nou, în 2014, ajungând în a treia divizie, pe care avea să o părăsească după doi ani.

Apoi, din prima încercare, Sepsi a reuşit să promoveze în Liga 1, nivel pe care patronul Laszlo Dioszegi a dezvăluit că nici nu se aştepta să îl atingă.

Ajungerea în primul eşalon era deja o performanţă în sine, dar faptul că Sepsi a putut să îşi consolideze statutul ca una dintre cele mai puternice echipa din campionat într-un timp atât de scurt este cu adevărat impresionant.

Sepsi îşi face echipă de play-off

În 2020 a venit prima finală în Cupa României, pierdută împotriva FCSB-ului, alături de prima clasare în play-off, înaintea ca trupa covăsneană să pună mâinile pe primul trofeu în 2022.

În urma acestui triumf, Laszlo Dioszegi a anunţat că are planuri să transforme echipa într-o forţă a fotbalului românesc, iar venirea lui Ion Gheorghe a fost primul pas în această direcţie.

Al doilea a fost transferul lui Rareş Ispas, fundaş stânga de 21 de ani, crescut de CFR Cluj, care a fost împrumutat la Sepsi în ultima stagiune.

Mulţumiţi de prestaţiile fotbalistului cu două meciuri pentru naţionala U21, covănsnenii au decis să îl cumpere definitv, anunţând oficial mutarea vineri.

Clubul Sepsi OSK anunţă faptul că fundaşul Rareş Ispas a fost transferat definitiv. Jucătorul, în vârstă de 21 de ani, a semnat un contract valabil pe trei ani cu clubul nostru.

Rareş Ispas în vara anului trecut a venit la echipa noastră de la CFR Cluj, sub formă de împrumut. Îi dorim mult succes alături de Sepsi OSK!”, se arată în comunicatul emis de covăsneni.

Afla mai multe despre: rareş ispas 

viewscnt
Articole similare