Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Şucu, declaraţii aprinse despre implicarea guvernului Ungariei la Sepsi Sfântu Gheorghe: ”Este o lovitură pentru celelalte echipe”

Dan Şucu, declaraţii aprinse despre implicarea guvernului Ungariei la Sepsi Sfântu Gheorghe: ”Este o lovitură pentru celelalte echipe”

Rapid

Comentarii

Dan Şucu, noul acţionar al Rapidului, s-a declarat foarte nemulţumit de faptul că Sepsi este susţinută de guvernul Ungariei.

Dan Şucu a preluat 50% din acţiunile Rapidului şi a promis că va construit un club foarte transparent, curat, care-şi respectă angajaţi, care-şi achită la zi taxele, dar care se va bate şi pentru trofee.

În acelaşi timp, patronul Mobexpert a promis că Rapid nu va accepta niciun fel de sponsorizare din bani publici şi s-a declarat total împotriva acestei practici.

În acest context, Dan Şucu s-a declarat deranjat de ceea ce se întâmplă la Sepsi Sfântu Gheorghe, club susţinut financiar de guvernul maghiar.

Dan Şucu, atac la Sepsi: ”Unde este normalitatea? Despre ce vorbim aici?”

Dan Şucu a fost prezentat miercuri în cadrul unei conferinţe de presă şi noul acţionar al Rapidului a creeat deja o controversă. Patronul Mobexpert s-a declarat nemulţumit de faptul că echipele din Liga 1 sunt nevoite să concureze cu un club susţinut financiar de guvernul maghiar.

Dan Şucu spune că situaţia de la Sepsi i se pare anormală şi n-ar trebui să există într-o competiţie sportivă corectă:

”Nu este o lovitură şi pentru celelalte echipe că un guvern al unei ţări străine, vecine, investeşte 3,5 milioane de euro în fiecare an, în bugetul unei echipe care concurează aici?

E normal? Unde este normalitatea? Despre ce vorbim aici? Reclamele alea care sunt de la OTP Bank sau de la MOL... alea sunt reclame pe baze comerciale? Care este beneficiul lor acolo? Ăsta nu este un mod de a intra într-o competiţie.

Dacă competiţia sportivă este reglementată într-un mod corect şi coerent şi există exisăt cu adevărat o competiţie sportivă, competiţia organizatorică este haiducie. Acolo sunt haiduci, nu sunt competitori adevăraţi. Asta nu este competiţie, este haiducie. Părerea mea.

Dar eu vin cu banii contribuailor dintr-o ţară vecină ca să susţin o echipă din altă ţară? Motivarea lor sunt sigur că e pentru sportiv de masă, dar, dacă e pentru sportul de elită, atunci e deturnare de bani. Sunt curios ce se întâmplă dacă Curtea de Conturi din Ungaria vine să vadă ce se întâmplă cu banii contribuabililor maghiari”, a spus Dan Şucu.

Afla mai multe despre: dan sucu 

viewscnt
Articole similare