Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce buget va avea Rapid în primul sezon cu Dan Şucu acţionar. Anunţul care îi va entuziasma pe suporteri

Ce buget va avea Rapid în primul sezon cu Dan Şucu acţionar. Anunţul care îi va entuziasma pe suporteri

Rapid

Comentarii

Dan Şucu a anunţat bugetul pe care Rapid se va baza în sezonul viitor.

Dan Şucu este noul acţionar al Rapidului, după ce a cumpărat 50% din acţiunile clubului. Omul de afaceri a promis că va construi un club sănătos, din toate punctele de vedere, dar şi puternic.

Imediat, suporterii rapidiştii au început să-şi facă speranţe pentru un nou titlu. În acest context, Dan Şucu a anunţat bugetul pe care echipa se va baza în sezonul viitor.

Ce buget va avea Rapid. Anunţul făcut de Dan Şucu

Dan Şucu, unul dintre cei mai cunoscuţi oameni de afaceri din România, a promis că va face din Rapid un club foarte serios şi respectat. În acelaşti timp, vrea să readucă echipa în topul Ligii 1.

În primul sezon cu Dan Şucu acţionar, patronul Mobexpert susţine că bugetul Rapidului va fi de 7 milioane de euro. În următoarele sezoane, bugetul ar urma să crească şi să devină printre cele mai mari din Liga 1.

”Vom reuşi. Cum o vom face? Sunt două planuri: cel sportiv, realizat de Nicol împreună cu jucătorii şi antrenorii pe baza bugetelor făcute cu proprietarii şi planul organizaţional. Sunt două competiţii în Liga 1. Există şi competiţia organizatorică în spate, în care Nicol lucreazaă să creeze condiţii bune pentru competiţia sportivă.

Nu mă implic, pentru că nu am competenţe, dar în cea organizaţională o fac de 25 de ani. Linii de business clare, obiective clare, obiective parţiale, bugete, treaba aia care nu-i place nimănui.

Noi am separat nevoia de publicitate locală a firmelor rapidiste, care vor să-şi afirme dragostea pentru Rapid şi să caute o notorietate locală şi de publicitatea naţională, firmele mari, care vor să-şi comunice mesajele prin Rapid. Sunt doar două dintre liniile de business, dar sunt mult mai multe.

Anul acesta vom avea la dispoziţie 7 milioane de euro ca buget. Vom încerca să le generăm prin liniile noastre de business, dacă nu, vor fi generate de proprietari. Nico trebuie să aibă un traseu clar. Anul următor va avea 10, anul următor 14, iar până la 24 de milioane (n.r de e euro) mai e puţin”, a declarat Dan Şucu.

Afla mai multe despre: dan sucu 

viewscnt
Articole similare