Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

10 milioane de euro, prima investiţie pe care Dan Şucu a făcut-o la Rapid: ”Vrem să construitm un club profitabil şi câştigător”

10 milioane de euro, prima investiţie pe care Dan Şucu a făcut-o la Rapid: ”Vrem să construitm un club profitabil şi câştigător”

Rapid

Comentarii

Dan Şucu a dezvăluit la conferinţa de prezentare că a investit deja aproximativ 10 milioane de euro la Rapid.

Rapidiştii au primit o veste excelentă în aceste zile. Dan Şucu, unul dintre cei mai respectaţi oameni de afaceri din România, a preluat 50% din acţiunile clubului. Cealaltă jumătate îi aparţine lui Victor Angelescu.

Dan Şucu a fost prezentat oficial în cadrul unei conferinţe de presă în care şi-a anunţat planurile pe care le are Rapid. Omul de afaceri a dezvăluit şi investiţiile pe care le-a făcut deja la Rapid.

Dan Şucu a investit deja 10 milioane de euro la Rapid

Patronul Mobexpert era deja implicat la Rapid, unde susţinea financiar echipele de juniori. Însă Dan Şucu a fost de acord să preia 50% din acţiunile clubului şi este acum unul dintre patronii Rapidului.

Până la acest moment, Dan Şucu a cheltuit deja o sumă importantă pentru dezvoltarea infrastructurii pentru echipele de copii şi juniori.

Omul de afaceri a cumpărat două foste baze sportive - Constructorul şi Coresi - pe care vrea să le modernizeze şi să le aducă la cele mai înalte standarde. Investiţia totală în aceste două baze sportive este de aproximativ 10 milioane de euro.

”Vă vorbeşte unul care e rapidist de scurt timp, prin copiii mei, care joacă la Rapid. Mă gândesc că, deşi nu am pedrigreeul de rapidist, pot face pentru Rapid la fel ca unul care-l are.

În afaceri spun <<Put your money where your mouth is>>. Vă spun sincer, tot ce facem aici şi la cealaltă bază e făcut nu de un investitor, ci de un tată. Sunt condiţii grozave în baza pe care o construim. Baza va fi operată de Rapid.

Cealaltă bază va fi baza pentru sportul de masă, clădirea Mobexpert. 1000 de copii vor face fotbal aici, avem teren de 11 la 11, teren de 8+1, terenuri pentru copii.

Cam asta e ce intenţionăm să facem. Baza de sport (n.r. fosta bază Coresi, actuala Mobexpert) de masă a costat 2 milioane de euro şi încă 2 milioane de euro amenajarea. În cam 18 luni va fi gata totul, cam tot despre 18 luni e vorba şi la cealaltă bază (n.r. fosta bază Constructorul).

La cealaltă bază (n.r. Constructorul) este vorba despre un teren de 3,6 hectare, adică 3 milioane şi un pic terenul şi până înspre 5,5-6 milioane investiţia.

Ce-mi doresc la Rapid, am discutat cu Victor şi Nico, vrem să clădim un club care să respecte fanii, angajaţii, fotbaliştii, societatea, să se comporte fiscal ireproşabil, să fie profitabil şi câştigător. Mulţi aţi spune că nu se poate şi nu există, dar va exista. De ce va exista?”, a declarat Dan Şucu.

Afla mai multe despre: dan sucu 

viewscnt
Articole similare